Men kära nån!

Jag håller på att bli tokig! Har suttit och pluggat i en timma, och äntligen fått datorn för att mamma är så snäll och jobbar lite senare istället, men nu fungerar inte Facebook och inte msn! Man blir bara så trött!

Idag när jag kom hem från skolan var jag ensam hemma. Då tänkte jag också sätta mig vid datorn och surfa runt, men jag kunde inte hitta datorn eller datorväskan. Efter en stund ringde mamma och då frågade jag var datorn var. Då hade hon tagit med den till jobbet för att vi hade fått ett virus! Så jag fick lösa korsord och titta på tv istället för att sitta vid den älskade datorn :)

På franskalektionen idag hände något riktigt kul! Vi hade en timmas lektion, och när det var fem minuter kvar tittade de flesta på klockan på väggen lite då och då för att se om vi inte slutade snart. Plötsligt ropar någon "titta på klockan, titta på klockan!" Då har vår väggklocka fått totalt spatt! Den började gå jättefort! En timma försvann på en halv minut, och den bara fortsatte gå. Alla kollade fascinerat på och ropade "vi slutade för sju timmar sen!" och annat roligt. Det var helt sjukt vilken knäpp den klockan fick. Men så till slut stannade den exakt på klockan 12. Då slutade vi, så vi tog våra saker och gick ut i korridoren. Helt plötsligt hördes en krasch. Då hade klockan ramlat av spiken och brakat i golvet! Mina kompisar som såg alltihopa sa att ingen hade ens rört klockan, den bara föll. Hur skumt är inte detta? Snacka om att klockan fick eget liv!

En kul iakttagelse av den här händelsen är ens egen tidsuppfattning. Det är nästan lite läskigt att se en klocka gå så fort. Jag satt och tänkte på det när jag såg timmarna snurra förbi, att trots att klockan gick knasigt gick livet ju vidare i samma takt. När den mest pålitliga tidsuppfattaren vi har, klockan, börjar gå helt annorlunda har man inget annat än tidskänslan kvar att gå på. Och som vi alla vet kan känslan för tid variera kraftigt beroende på vad man gör. När jag satt och pluggade gick tiden långsamt, men nu har den kvart som det har tagit att skriva detta bara flugit iväg. Allt är relativt.

För övrigt kan jag upplysa om att min skinnflådda tungspets börjar bli bättre. Jag brände ju tungan rejält på en varm gaffel, och det har jag märkt av i en halv vecka nu men det börjar bli bättre! Det är bara när jag drar tänderna mot tungan som jag verkligen känner något konstigt, och hur ofta gör man det egentligen? Nu började jag göra det bara för att jag sa så. Typiskt :)

Bless// Johanna

Let your spirit fly...

Jag skulle antagligen inte överleva utan min radio. Dramatisk öppning på ett inlägg, men det är sant. När jag är i mitt rum har jag alltid antingen radio eller en CD-skiva på. Det är så skönt att bara ha musik i bakgrunden. Och nu när jag precis loggade in på bloggen satte jag på Lugna Favoriter, och de spelade "Let your spirit fly" med Pernilla Wahlgren och Jan Johansen, den där låten de sjöng i Melodifestivalen 2003 eller 2004. Det var sjukt länge sen jag hörde den, men när jag var mindre älskade jag den låten :) Det är så kul att höra gamla låtar igen, nu när man verkligen förstår all engelska :)

Igår var jag faktiskt hemma, för en gångs skull. De senaste veckorna har jag varit borta på helgkvällar en hel del, så jag ska ta den här helgen och va hemma så mycket som möjligt. Så därför var jag inte i kyrkan igår kväll. Istället tittade jag, mamma och lillsyrran på "27 dresses" som mamma hade köpt. Jag har redan sett den med mamma på bio, men den är så bra att den tål att ses igen. Jag gillar verkligen den filmen! Det enda som jag inte tycker om är när Jane (Catharine Heigl) visar bildspelet med elaka bilder på sin syster. Jag mår nästan lite dåligt själv över det när jag ser det :) Men det är en sevärd film!

Jag kan även upplysa om att skolan rullar på. Vi har haft våra första prov för terminen i veckan. Det var matteprov, med G-delen på måndagen och VG/MVG-delen igår. Det som är lite kul är att jag nästan inte räknar G-delen som ett "riktigt" prov. Det är alltid så att G-delen tar 10 minuter att göra (jag fick alla rätt), och sedan har vi lektion som vanligt. Däremot är VG/MVG-delen verkligen ett riktigt prov! Vi gjorde det igår, och det kändes faktiskt riktigt bra! Jag tror att jag har rätt på alla utom sista uppgiften, där jag hoppas på att få en av tre poäng. Det var en uppgift med en figur beskriven på papperet, och så skulle man räkna ut arean av en del av figuren. Jag kom inte på hur jag skulle räkna, så jag ritade figuren på papperet i beskriven storlek, mätte figuren och skrev att jag fick svaret 16m² för att jag mätte. Jag kommer inte få full poäng för det, men förhoppningsvis ett poäng iallafall.

Efter skolan igår gick jag och Fabbe till Gallerian. Han skulle gå och köpa ett dataspel (Spore) och frågade om jag ville hänga med, och gå och fika efteråt. Det var så sjukt mycket folk på Drottninggatan! Löningsfredag= varenda människa i hela Stockholm går och shoppar :) Vi hade nästan svårt att ta oss fram, men till slut gick det. Vi var bara i stan en kort stund för att vi båda skulle hem. Han skulle repa med bandet och jag skulle hem till familjen. Vi hade väldigt kul den stund vi var i stan. Vi tog blåa tunnelbanelinjen till T-centralen från Gallerian. När vi skulle upp från tunnelbanan råkade vi gå åt fel håll och åka den sjukt långa rulltrappan åt fel håll. När vi till slut hade åkt hela rulltrappan upp såg vi att vi hade kommit upp vid Vasagatan, och då var vi tvugna att åka hela rulltrappan ner igen! Men det är kul att åka rulltrappa :)

Idag ska jag iväg och dansa! Nästa vecka ska jag och två kompisar dansa på ett bröllop, och idag är det "bröllopsövning". Jag tror inte att det är så vanligt att man dansar på bröllop, men det ska bli sjukt kul!
Bless// Johanna


Förresten...

Jag är ett enda stort geni. När jag kom hem från dansen vid halv åtta hade jag inte ätit middag. Mamma hade föreslagit att jag skulle steka hamburgare, men jag kom fram till att jag inte var sugen på det så jag gjorde spaghetti med bacon och broccoli istället. När jag höll på med spaghettin använde jag en gaffel, och när jag skulle se till broccolin la jag bara ner gaffeln utan att tänka på det. En halv minut senare behövde jag gaffeln igen så jag letade lite efter var jag la den. Jag hittade den bakom kastrullen och då låg den med "huvudet" nära en spisplatta. Jag var lite osäker på om gaffeln var varm eller inte, och för att ta reda på det kände jag med tungan på gaffeln...

Resultat: jag har nästan ingen känsel i tungspetsen. Självklart var gaffeln varm och jag kände nästan hur tungan domnade bort av värmen. Det sköna är att det inte gör ont utan bara svider lite och känns konstigt när något nuddar tungspetsen. Men jag menar, hur dum får man bli? Hoppas att jag får tillbaka all känsel imorgon! :)

Så till sist ett visdomsord:

Ta hellre fingrarna på ett varmt föremål än tungan, för fingrarna kan du stoppa ner i ett glas med kallt vatten utan att dregla.


Bless// Johanna


Åt alla håll

Idag har blivit en dag av resande och transporter av olika slag. Det blev en del farande både hit och dit.

Allt började med att vi hade orienteringsdag idag med skolan. Orienteringen var placerad vid Rösjön någonstans mellan Sollentuna och Mörby. För att komma dit fick vi åka med pendeln in till stan och ta tunnelbanan ut åt andra hållet. Det gick en blåbuss från min pendeltågsstation direkt till Mörby Centrum, där vi skulle ta bussen allihop till Rösjön, men den tog längre tid än att åka in till stan och ut igen. Vi mötte typ hela klassen vid Mörby Centrum och åkte bort till campingen där vi skulle orientera. Jag sprang med min kompis Marre, och det gick faktiskt riktigt bra. Vi var lite fel vid en kontroll som vi fick leta en del efter, men annars gick det bra. Vi sprang hela banan (3 km) på 58:40, alltså nästan en timma. Vi var lite stolta över att ha slagit ett par killkompisar, men de hade å andra sidan stannat för kisspaus, så de skyllde på den pausen :)

Efter orienteringen, som var slut vid tolv, åkte vi hem samma väg som vi hade kommit. När jag kom till pendeltågsstationen tänkte jag ta bussen hem till mamma. Men när jag tittade på den stora tavlan med bussavgångarna gick ingen av mina bussar! Den första bussen skulle gå vid halv tre, och jag var där vid halv två! Så jag tog ett snabbt beslut och tog bussen hem till pappa istället. Jag tänkte att han skulle vara på jobbet och att jag bara kunde gå in och duscha och käka lite. När jag närmade mig huset såg jag att altandörren var öppen. Jag gick fram och tittade in, och där satt pappa vid köksön och jobbade på sin dator! Han blev lika förvånad över att se mig. Det visade sig att han hade lämnat in bilen på service (välbehövligt) och jobbade hemifrån just idag. Vilket sammanträffande! Så jag fick sällskap under eftermiddagen.

Jag stannade hos pappa tills klockan var tio över fyra. Då skulle jag åka iväg och dansa inne i stan och pappa skulle åka och hämta bilen. Så jag tog bussen till pendeln och pendeln in till stan. Det är inte alla dagar man åker in till stan, hem och in ingen! Men det gjorde jag, och gick och dansade på ett ställe på Söder som heter Danscenter Stockholm. Det var kul men jobbigt och svårt. Min lärare gör ganska svåra och konstiga steg, men det är så sjukt roligt! När jag åkte hem ringde min lillasyster och undrade när hon och min kusin Amanda skulle hämta mig vid pendeln. Amanda är barnvakt/middagssällskap åt min lillasyster varannan torsdag när jag är på dans och mamma sjunger i kör i stan. Min lillasyrra är 11 år och lagar inte mat åt sig själv, plus att hon skulle få vara ensam i runt fyra timmar, så Amanda kommer istället.

Som tur är har jag lånat två böcker på skolans bibliotek i veckan, så under alla resor har jag något att göra. Just nu läser jag en bok som heter "Ful" av Scott Westerfield. Den är bra och man fastnar verkligen i den och vill läsa mer, men i början och på sina ställen kan den nästan bli lite barnslig. Storyn utspelas i framtiden och vissa beskrivningar och teknologiska grejer blir lite barnsliga, som "tandborstningspiller". Men den får en att tänka till om skönhetsideal, måste jag säga.

Nu ska jag snart försöka få min lillasyrra att gå och lägga sig.
Bless// Johanna

Mysdag i Tengan!!

Idag har varit en jätteskön dag! Allt har liksom gått någorlunda bra (så nu följer en uppräkning av saker som gått bra). Jag:
-gjorde fina inbakade flätor på första försöket,
-hann med tåg och bussar,
-hade bara 20 minuter halvklass svenska för att
-vi sjöng in de nya fyrorna på skolgården på förmiddagen,
-käkade godaste lunchen på ganska länge,
-flummade mest på engelskan,
-satt och pratade med tjejerna i skolan i två timmar eftersom vi
-träffade min kompis pojkvän och hans kompis och fikade i Tegnérlunden.

Det där med min kompis pojkvän var rätt underligt egentligen. MIn kompis har uppenbarligen pratat ganska mycket om oss (hennes kompisar), för han hade sagt att han ville träffa oss. Så idag satt vi i två timmar i skolan och väntade på denna pojkvän vid namn Viktor, och hans kompis Erik. De går i gymnasiet och slutade senare än oss. Men vi hade väldigt mysigt ändå när vi satt i skolan och gjorde läxor och pratade. Det är rätt skönt att ha tjejsnack ibland utan störningsmoment (läs killar :)). Efter två timmar kom Viktor och Erik till skolan. Vi gick till en mataffär och köpte kakor och läsk som vi åt i gräset i Tegnérlunden. Killarna var så galet sköna människor! Vi hade lite liknande humor, så vi satt bara och skrattade hysteriskt mest hela tiden! Vi måste ha suttit där i en timma innan jag och Marre var tvugna att åka hem. Eller ja, jag åkte hem. Marre skulle på en sykurs (av alla saker man kan göra på en tisdagskväll). Men jag måste säga att det verkligen var värt att sitta och vänta så länge på killarna :).

Nu måste jag göra läxor. Jag tror att min kompis skulle ringa, för han behövde hjälp med en grej, men han har ingen mobil, har inte numret hem till min mamma och är inte inne på msn vilket betyder att jag inte kan få tag i honom. Nåja, vill han ringa så får han ringa till min mobil eller så :)
Bless// Johanna

Snurrigt?

Nu har jag haft en sån där minnesknäpp igen. Min mamma tvättade i helgen, och i går kväll la hon upp mina tvättade och strukna kläder på min säng. Jag la in dem i min byrå när jag kom hem och jag var helt säker på att jag la in ett par grå mjukisbyxor i lådan. Men när vi satt och åt middag idag pratade vi om skolan och helt plötsligt frågade mamma varför det låg två par mjukisbyxor vid gympakläderna i tvättrummet, ett par svarta och ett par grå. Jag har bara ett par gråa byxor så jag sa att det inte kunde vara mina. Men när jag såg efter var det mina, och det låg inga mjukisbyxor i byrån! Hur gick det till? Mamma sa att hon också var säker på att hon hade lagt upp mina byxor till mig, och jag kände att de som låg i tvättrummet var nytvättade... Livets mysterier! :)

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag hinner inte blogga nu för tiden. Det är inte det att jag har mycket läxor utan bara att jag gör massa annat som tar tid. Jag dansar, är med kompisar och sådant och har aldrig tid att sitta vid datorn. Jag ber om ursäkt men det kommer nog bli så ett tag framöver att det blir typ två inlägg i veckan. Segt men sant!

I helgen har jag inte varit hemma. Jag och dansgruppen i kyrkan har varit i Örebro! Vi var inbjudna att dansa på en grej på stan som kallades Höströj. Jag tror att det från början var en grej som affärerna anordnade, där de reade ut alla sommarvaror. Det var även lite baklucke-loppis och sådant kul, och vid Järntorget (där loppisen var) hade pingstkyrkorna i Örebro smällt upp en scen! På den här scenen var det framträdanden hela dagen och konserter på kvällen. Vi var som sagt med och dansade vid två tillfällen. "Aspnäs Dancers" (det är vi) är uppenbarligen kända utanför Stockholm :) Nej, men en av våra dansledares pappa är pastor i Elimkyrkan mitt i Örebro. Vi bodde i kyrkan och dansade i deras danssal. Det fanns en spegelvägg!!! Vi var även mycket ute på stan och gick i affärer eller stod vid scenen och lyssnade. På lördagskvällen hade vi mys och lekte lekar och tittade på film. Det är bara tjejer i gruppen, så på kvällarna låg vi länge och pratade om killar :) Vi är så sjukt mysig grupp!

Nu ska jag göra läxor, och sedan ska jag nog försöka kolla upp www.gymnasieintagning.se! Jag går ju i nian nu och vi har haft två möten med vår SYV (studie- och yrkesvägledare) och pratat om gymnasiet och skolor och inriktningar och sånt. Jag tycker att det är kul med gymnasieval och sådant, för jag har en hyfsad uppfattning om vad jag vill göra.
Men vi får väl se vad som händer och var jag hamnar!

Bless// Johanna


Oh my!

Jag börjar bli virrig. Okej, jag har alltid varit lite snurrig och så, men nu börjar det bli seriöst! Jag sitter i mitt rum vid datorn och kan inte komma ihåg om det var jag som tände sänglampan över min säng, eller om det var pappa som kom in och gjorde det. Jag har en ganska stark minnesbild av att pappa var inne i mitt rum, men jag har ingen aning om vem som tände lampan. Det är nästan läskigt att inte minnas...

I vilket fall som helst minns jag vad jag har gjort idag :) Jag blev väckt halv nio av mamma för att hon skulle in till stan och sjunga högmässa, så jag och min lillasyrra var tvugna att åka till pappa för att vi sedan skulle till kyrkan med honom. Jag somnade halv ett igår, så det var jobbigt att gå upp. Eller rättare sagt: jag kom hem tolv igår och gick och la mig direkt. Min kompis Olivia hade en liten födelsedagsfest i Huddinge, och det tar ett tag att komma hem därifrån. Vi hade så galet kul hos henne! Hon var lite nervös när hon kom och mötte oss andra vid tunnelbanan, så hon var jättestirrig och det smittade av sig på oss. Hon hade förberett lite välkomstdrinkar (Pommac), men glömde bort det så vi fick ta dem efter maten istället! Hon är så söt! Sen hade vi lite små tävlingar och såg på skräckfilm. Jag tror inte att det finns något som Olivia älskar så mycket som skräckfilm! Jag har lite svårt för skräck men filmen vi såg var inte så läskig. Den hette "House of Wax" och handlade i princip om ett par galningar som stängde in folk i vax och gjorde vaxdockor av dem. Det äckliga var att de var levande inne i vaxet! Men det var faktiskt inte så läskigt, mer äckligt. Vi sa att vi hellre skulle kalla det en sckräck-thriller än bara skräckis. I vilket fall som helst var det rätt kul att se den.

Men idag har jag varit i kyrkan. Det var läger-eko från sommarlägret med kyrkan så vi träffades och gick upp på estraden och sjöng lite och berättade om vad som hade hänt och tittade på bilder och sånt. Det var jättemysigt. Sedan har jag flyttat grejer från mamma till pappa, och suttit vid datorn. Jag laddade ner och installerade nya versionen av Internet Explorer, vilket tog en timma. Egentligen skulle allt ta cirkus en halvtimma, men jag klantade mig. Medan jag installerade Explorer höll datorn på med andra uppdateringar, och när de var färdiga fick jag frågan om jag ville starta om datorn. Jag tänkte inte efter, och klickade på "ja". Precis efter kom jag på att installationen av Explorer inte var färdig och allt skulle försvinna! Så jag fick göra om alltihopa :) Jag säger ju att jag börjar bli virrig!

Nu ska jag sluta virra runt :)
Bless// Johanna

9F goes Island!!!

Jag är jätteledsen att jag inte har bloggat på ett tag! Det har kommit massa saker mellan så jag har inte hunnit. Men nu är jag här :)

Nu är jag hemma från den grymmaste klassresan man kan tänka sig! 9F på Island blev en megasuccé! Vi hade så kul och gjorde så många häftiga saker. Men jag ska börja från början. Vi åkte i onsdags, 3 september, till Island. Allra först den dagen var vi i skolan och hade musiklektion. Sedan tog vi vårt pick och pack och åkte flygbuss till Arlanda. Flyget gick 14.10 och kom till Island 15.20, men flygresan tog tre timmar. Detta berodde på att Island ligger två timmar efter Sverige. Det gjorde att kvällarna kändes mycket senare. När klockan var elva i Reykjavik var den ett på natten i Stockholm. Å andra sidan var det ju samma sak när vi gick upp, att när den isländska tiden var sju på morgonen var den nio här hemma. Inte för att det blev så sjukt mycket sömn, men ändå. Jag tror att jag sov mellan fem och sju timmar per natt förutom sista natten. Jag sov inte en minut! Jag tror att vi var fyra eller fem personer som klarade det, men ingen i hela klassen sov mer än fyra timmar. Vi hade lekar och mys på vandrarhemmet till klockan tolv och det var väckning klockan fyra så alla var aströtta :) På flygplanet hem sov alla!

Vi har haft en hel del aktiviteter för oss. Vi red islandshäst, tittade på gejsrar och vattenfall och badade i Blå Lagunen. Islandshästarna var sjukt söta, men de var lata. De ville inte tölta utan travade hela tiden. Tölt ska vara en ganska skön gångart och inte skumpa så mycket, men när man travar studsar man som en liten boll. Killarna kallade ritten "pungkrossare" och det fanns väl en anledning. Vi hade blåmärken i rumpan allihopa!

På fredagen åkte vi något som kallas den Gyllene Triangeln. Vi åkte buss till Tingvalla, Gullfors och gejserfältet. Tingvalla är en stor sjö och det var otroligt vackert där! Jag och en kompis gick runt och bara pratade hur länge som helst (kändes det i alla fall som). Jag hade (jättefina gula) gummistövlar på mig så jag kunde gå i de små bäckarna som fanns där, medan de flesta med gympadojor fick hoppa över :) Efter någon timma åkte vi vidare till Gullfors. Det är ett jättestort vattenfall som var sjukt häftigt! Vi blev lite blöta men det var inte så farligt.
   Under dagen hann vi även med att titta på gejsrar. Det var jättehäftigt! Det fanns två gejsrar, Geysur och Strokkur. Geysur var den första kända gejsern på Island (därav namnet gejser) men den sprutade bara två gånger i veckan. Däremot sprutade Strokkur var femte minut! Det var jättehäftigt att se en vattenpelare spruta tio meter rakt upp! Däremot luktade det riktigt vidrigt om man gick genom röken från gejsrarna. Det luktade äggmök!! Det var svavlet och kiseln som luktade, och det stank verkligen. Det var samma sak med varmvattnet på det vandrarhem vi bodde på. Första eftermiddagen gjorde föräldrarna blåbärssoppa och eftersom spisen var så trög kokade de inte kallt vatten, utan fyllde på varmt vatten! Ingen i hela klassen kunde äta det och inte föräldrarna heller! Så efter det hade vi aldrig på varmvatten i kranarna.

På lördagen var vi i en av tre isländska domkyrkor och sjöng med en tjejkör från Island. De var mellan 16 och 20 år och sjöng jättebra! Vi skämtade med killarna och sa att de nu hade chans att ragga lite tjejer. De satt verkligen och pratade med tjejerna, men raggade tydligen inte :) Vi hade en liten konsert tillsammans i den kyrkan. På söndagsmorgonen sjöng vi högmässa i den kyrkan. Det var rätt roligt, men vi förstod ju nästan ingenting av predikan och sånt.

Jag tyckte verkligen att det var en otroligt lyckad resa! Det enda som var lite jobbigt var att vissa var lite trista ibland och inte riktigt var pepp på alla utflykter och sådant. Man får ju trots allt så roligt som man gör det!

Bless// Johanna

Noooo

Imorgon åker vi! Jag och klassen ska på klassresa till Island! Och gissa vad, jag har lyckats bli förkyld!!!!! Ett jättestort grattis till mig!! Men som tur är (?) är jag inte ensam. I princip hela klassen är snuvig och trött. Idag var åtta personer hemma från skolan för att kurera sig. Alla var inte jättesjuka utan det var en del som kände sig lite krassliga och inte vill riskera att bli jättesjuka till resan. Jag har varit täppt i näsan hela dagen och varit lite hängig och trött, men det värsta var näsan. Så när jag kom hem tog jag och sprejade Otrivin i näsan, och nu är det helt borta. Däremot är jag rätt trött, så nu ligger jag i sängen med datorn i knät och lyssnar på radio. Jag reste mig för att byta radiokanal och då kände jag att jag inte är helt frisk.

Men det är verkligen ingen fara med resan. Jag ska åka. Idag har jag köpt Kan Jang på Apoteket. Kan Jang är ett naturläkemedel mot förkylning, och alla jag har pratat med säger att det fungerar jättebra. Så jag ska börja kurera i kväll. Självklart ska det med till Island, och jag ska även ha med mig nässprej, halstabletter, en årsförbrukning näsdukar och Alvedon ifall jag (eller någon annan) får feber. Jag har fått för mig att det är bra att duscha när man är sjuk, så det ska jag också göra plus att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Sömn är jättebra botemedel mot förkylning.

Eftersom jag går i en musikskola ska vi ha konserter på Island. Jag kan väl säga så att alla inte är överförtjusta över det. Vissa i klassen tycker att det inte är en körresa, det är vår klassresa och då ska vi inte behöva ha konserter. Själv måste jag säga att det ska bli kul att sjunga och visa upp oss. Det är bara tre konserter, och de kommer inte ta särskilt mycket tid. Men det enda som är lite jobbigt är att vi ska sjunga en del sånger som vi inte har varit så bra på och inte har fått så mycket tid att öva. Därför har vi haft extrarepetitioner förra veckan, igår och idag. Igår var det en del personer som inte kom för att de hade glömt repet och bokat in annat istället. Därför fick vi ha repetition idag också, men idag lät det riktigt bra. Nu kan jag alla sånger vi ska sjunga, inklusive ABBAs "Ring ring" som vi tjejer sjunger :) Eftersom det är en kul och välkänd schlagerlåt har undertecknad gjort en liten koreografi till :) Den är väldigt enkel men det blir en helt annan grej när man gör rörelser. Vi övade på sången idag till killarnas stora förtjusning. Varför de var förtjusta vet jag inte riktigt, men de sjöng med och klappade och gjorde rörelser och sådant :) Jag får väl fråga någon vad som är så roligt...

Nu ska jag packa mitt handbagage till imorgon. Inga vätskor över huvud taget! I Paris slängde de min hudkräm som jag hade fått i julklapp av min kompis, bara för att jag hade råkat lägga den i handbagaget! Surt...
Bless// Johanna


RSS 2.0