What's the use of crying?

Dagens visdomsord: "Få inte nachochips med ostsmak i näsan" - pappa :)

Okej, det finns en liten historia bakom detta. Jag, pappa och min lillasyster åt just chili con carne med nachochips till middag. Chips ska ätas med händerna och då får man sånt där ostpulver på fingrarna. Så skulle pappa torka bort något från överläppen, och lyckades få ostpulver i näsan. Det brände! Han fick skynda till badrummet och skölja näsan, och jag skrattade lite när han kom tillbaka och berättade vad som hade hänt. Hihi. Jag måste säga att det är ett ganska bra ordspråk.

Idag har jag inte haft några lektioner. Istället var jag, Agnes, Nora, Disa, Jossan och Gordon i tingsrätten och tittade på en rättegång. Det var väldigt intressant. Vi gick på ett mål där en man var åtalad för sexuellt ofredande av en 13-årig tjej på Skanstulls tunnelbanestation. Man fick se övervakningsbilder där mannen gick förbi tjejen och sträckte ut handen och rörde vid hennes mage. När hon gick bort och ställde sig på ett annat ställe kom han förbi igen och drog handen över hennes lår! Han blev dömd till dagsböter och 6000 kr i skadestånd. Det var jätteintressant att se hur rättegången gick till, även om själva målet inte var så kul. Tänk så många perversa människor det finns. Den här killen hade fru och två barn! Urk...

Efter rättegången åkte vi till skolan och hade extrarepetition inför konserten nästa lördag. Det gick rätt bra, även om vi var hungriga mot slutet. Det ska bli sjukt kul med konsert!

Nu ska jag plugga lite franska. Prov på tisdag. Imorgon är det helg!
Bless// Johanna


Urkul kur i ute-skur

Mitt recept mot ledsenhet och halvångest:

- Mat, allt blir tusen gånger värre när man är hungrig.
- En varm säng
- Riktigt bra lugn musik
- Prata med någon man tycker om.

När jag kom hem från dansen idag kände jag mig halvt panikslagen. Jag var ensam ledare idag, fem av tio ungar skadade på ett eller annat sätt, halvt kaos och ledarproblem inför nästa onsdag gjorde att jag helst ville lägga mig och gråta när jag kom hem. Det blev knappast bättre av att jag var hungrig och fortfarande trött av sjukdomen som jag drar på. Men jag följde mitt eget recept och det hjälpte! Nu känner jag mig mycket bättre, även om inget av problemen har försvunnit. Som jag sa till Malin: man får sova och be på det. Allt löser sig i sinom tid. :)

Idag har jag varit i skolan. Det var skönt trots att jag fortfarande var lite yr. Min smått virrige svenskalärare hade satt ogiltig frånvaro på mig i fredags trots att det var honom jag lämnade och fick tillbaka ledighetsansökan av. Han lovade att fixa till den där frånvaron.

Imorgon har jag inga lektioner! Jag är inte helt säker på varför, men jag och ett par kompisar ska ta tillfället i akt att göra en av uppgifterna i samhällskunskapen. Vi ska gå på en rättegång. Min lärare tycker att det är bra att vi vet hur en rättegång går till, och jag håller med henne. Den rättegång som vi har siktat in oss på börjar klockan ett. Jag har ingen aning om vad den handlar om, men det ska bli intressant. Sedan har vi två timmars körrep i skolan. Det behövs.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det vore inte helt dumt att sova 12 timmar som jag gjorde mellan måndag och tisdag...
Bless// Johanna

Karusellhuvud

Det är nästan lite deprimerande att vara hemma från skolan. Speciellt när man måste börja tända lampor mitt på dagen. Idag har febern gått ner, men jag är istället yr. Som vanligt. Det här är tredje gånger den här terminen som jag har fått feber på kvällen och varit yr dagen efter. Farmor tyckte att jag snart borde kolla om det är något speciellt som gör att jag blir så här. Själv tror jag att det kommer gå över av sig självt så småningom. Tills dess får jag väl ligga här i sängen lite då och då och titta ut på den grå himlen. Men idag kommer jag faktiskt inte göra det hela dagen! Johnny är ledig på tisdagar, så han skulle titta förbi någon gång idag :)

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Det finns inte så mycket annat att göra när man känner sig som en karusell av att stå och gå.
Bless// Johanna


Isvarm

Nu är det bekräftat. Jag har feber. Jag är varm, fryser lite och är jättetrött. Varför måste jag bli sjuk nu? Antagligen är jag hemma från skolan imorgon, men jag vill verkligen inte vara det. På fredag ska vi göra ett jätteroligt föredrag på engelskan och imorgon är sista lektionen att öva. Jag vill vara där! Frustrationen stiger...

Ljuspunkt: Johnny kommer förbi om en liten stund :) Vi har inte setts på en vecka, så jag blev väldigt glad när han sa att han skulle komma förbi.

Bless// Johanna

Love love love

Hej kompisar! Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Jag hade så sjukt kul i Göteborg i helgen! Jag, mamma och min lillasyster bodde hos mammas bror och hans familj hela helgen, och firade hans 50-årsdag i lördags. Det var en jättekul fest! Mammas andra bror och hans familj kom ner, och min födelsedagsmorbrors frus familj kom också. Sammanlagt tror jag att vi var 30 personer. Vi åt, fikade, pratade, höll tal och spexade hela kvällen.

Både under fredagen och lördagen åkte vi och tittade i affärer. Jag köpte en jättefin stor tröja på H&M med en stor paljett-papegoja på. Det var verkligen paljetter i varenda affär vi var inne i! Vissa saker var jättefina, vissa var mindre fina. Jag såg en klänning på BikBok som såg ut som fiskfjäll...

Idag har jag haft kemiprov. Egentligen var det lektionsfri dag idag, men på de dagarna får lärarna lägga in extralektioner, aktiviteter eller liknande. Så vi hade kemiprov idag. Det kändes väldigt bra. Det svåraste var G-frågorna! Det var ren fakta, vilken syra som hade vilka egenskaper och sådant. VG- och MVG-uppgifterna handlade mer om att kunna använda olika samband och räkna på dem, så det hade man ju pluggat mycket mer på. Jag försökte plugga på tåget från Göteborg igår, men lyckades bara i 40 minuter. Resten av tiden satt jag och lyssnade på musik och tittade ut genom fönstret.

Efter provet idag gick jag och några till och åt lunch i matsalen. Sedan gick jag på stan och tittade. Jag promenerade från skolan till Drottninggatan, och gick in på Myrorna, American Apparel, Gina Tricot och Monki och letade efter en body. Vi ska ha 80-talstema på ungdomarnas julfest i kyrkan, och jag tänker köra på aerobics-stilen. Jag köpte en söt svart body med lite spets på Monki och hittade ett par superhärliga shorts på American Apparel. De var höga, glansiga och knallrosa! Jag har inte köpt dem än, men kommer nog göra det. Till det ska jag ha svarta strumpbyxor, rosa- och grönrandiga benvärmare, aerobicsskor och lockat hår i en sned tofs. Och förstås massa rosa smink :)

Nu ska jag göra franskaläxa. Jag tror att jag börjar känna mig lite febrig igen. Inte bra.
Bless// Johanna

Helg!

Min helg har redan börjat! Det är så sjukt skönt! Jag vet att det är torsdag, men imorgon åker jag till Göteborg med mamma och min lillasyster och har fått ledigt från skolan. Min lärare skrev på min ledighetsansökan att jag är "en flitig elev som antagligen klarar av att vara borta en dag"! Jag tar det som en komplimang :) Anledningen till resan är att min morbror har fyllt 50 och ska ha kalas på lördag. Det ska bli jättekul! Alla kusiner på mammas sida kommer och det var flera år sedan vi träffades allihopa. Så imorgon förmiddag åker vi tåget till Götet. Vi ska gå på stan hela dagen och åka hem till min morbror och moster på eftermiddagen och bo där.

Idag var jag i skolan. Jag är frisk, men blev ganska trött framåt eftermiddagen. På gympan var jag så sjukt avundsjuk på alla som fick vara med, eftersom jag insåg att jag inte skulle orka. Det var redskapsgymnastik, vilket jag höll på med i sju år och hade gett nästan vad som helst för att vara med och göra idag! Istället fick jag och de andra "sjuklingarna" hjälpa till som funktionärer. Jag gick runt och gav tips om hur man skulle hjula och springa mot satsbrädan och sådant. Jag trotsade dessutom min kropp och gjorde ett par rondater, bara för att jag hade blivit tokig annars.

Nu ska jag packa ner lite grejer inför imorgon. Almanackan är nog ganska onödig, eller?
Bless// Johanna

Jag saknar solen

Jag är hemma från skolan idag. Jag tror att jag har lite lite feber kvar, men framför allt är jag trött och lite snurrig när jag ställer mig upp. Så jag sitter i soffan med datorn istället. Idag skulle jag ha två presentationer och en viktig läxinlämning i skolan. Istället har jag tittat på "101 dalmatiner" och spelat poker på Facebook. Jag vet inte varför, men det finns många sjukt jobbiga killar/män där. Idag var det en 44-årig italienare som stötte på mig!! Urk! Jag tyckte att han såg ganska medelålders ut på bilden, så jag frågade hur gammal han var. Han svarade "44. and you?". Jag skrev "16" och bytte bord. Han skulle kunna vara min pappa...

Resten av dagen ska jag leta julklappar och kanske titta på en film till. Jag har fortfarande inte sett "The Dark Knight", hela "Twilight" eller "Once", så det blir nog någon av dem.
Bless// Johanna



Jag längtar till solen, värmen och sommaren :)


Krama mig och få mig att tro att allt kommer ordna sig


Idag har inte varit en så bra dag. Jag var knasigt trött när jag kom till skolan, och det blev bara värre under dagen. När vi satt vid lunchen ville jag inte äta, inte ha matteprov, inte göra något alls förutom att lägga mig i sängen och vila. Jag gick förstås till matteprovet ändå, och det gick jättebra, men efter det åkte jag faktiskt hem och la mig i sängen. Jag åt lite lunch också eftersom vi fick pasta med korvcurrysås! Hittills har vi haft jättebra mat, men currysås med korv och pasta? Currykyckling med ris är jättegott, men jag vet inte riktigt hur de tänkte idag. Jag hade dessutom ingen aptit alls, så det var tur att det fanns färdig pizza i frysen.

Igår var jag på körövning med min gamla klass. Det var jättekul! Vi övade inför framträdandet på NK på söndag, som jag inte kommer kunna vara med på. Det står om oss i DN på Stan, fast det står att vi fortfarande går på Adolf Fredrik. Det kan man nog stå ut med. Vår kör heter nu officiellt Sthlm Voices! Precis lagom ungdomligt/professionellt namn. Det andra förslaget var Old School, som anspelar på att vi har gått i skolan tillsammans. Det lät väldigt häftigt, men jag känner att det anspelar på att vi antingen är lastgamla eller sjunger musik från 50-/60-talet.

Nu ligger jag i sängen. Sedan klockan tre har jag legat här och gjort läxor. Jag lovar att jag hade fler böcker i väskan än i skåpet när jag åkte hem! Jag ska läsa på internet om Moderaterna, det var därför jag egentligen tog upp datorn. Resten av veckan kommer bli fullsmockad, men nästa vecka lugnar det ner sig lite.
Bless// Johanna

Puss

Nu sitter jag här hos Johnny och kände att jag har varit borta ett par dar. Och kände att det vore lite coolt att få använda frasen "nu sitter jag hos Johnny".

I morse gick jag upp tjugo i åtta. Jag kände mig verkligen som att jag var enda vakna människan i hela världen, tills jag såg en tjej cykla förbi köksfönstret. Vid halv nio cyklade jag iväg till Johnny och har myst med honom ett tag. Han åker iväg på träningsläger idag igen och ska vara borta en vecka, så vi kände för att umgås lite innan dess.

Igår var jag borta större delen av dagen. Först åkte jag hem till Disa som bor i en jättefin lägenhet vid Odenplan med minst tre och en halv meter i takhöjd. Egentligen skulle Jossan och Agnes också kommit dit, men ingen av dem kunde. Jag och Disa lyssnade på musik, spelade kort och började spåna på våran dans till klassens soaré i vår. Efter det träffade jag delar av den kristna skolgruppen för middag och lekkväll. Vi var hemma hos Caleb och Simeon, två bröder som bor 500 meter från min mamma. Det var så sjukt kul! Vi lekte maffia i mörkret, spelade gitarr och pladdrade. Jag säger bara "The giant space pudding"!

Nu springer Johnny runt i köket och lagar "frukost" :)
Bless// Johanna

Dödlighet




Musik är helt fantastiskt. Det ger så många människor så många känslor, tankar och minnen. När jag kom hem idag lyssnade jag på musik och fotade samtidigt. Plötsligt kom den här låten upp i min spellista, och jag fick jättemycket inspiration att ta ett foto som passar till den. Resultat:



Lyssna på låten och titta på bilden samtidigt så kanske ni känner som jag, att de passar ihop.

Bless// Johanna

10 minuter

Idag planerar jag att gå och lägga mig tidigt. Igår somnade jag inte förrän elva, och nu är jag trött. Jag brukar aldrig klara av att somna tidigt när jag säger att jag ska göra det, så vi får väl se hur det går. I vilket fall sitter jag här och gäspar.

Dagen har varit bra. Vi tittar på en tysk film på samhällskunskapen, och mitt under lektionen fick hela klassen sms från Fronter (vårt datasystem för kommunikation, typ). Det var jättekul att se hur det plötsligt dök upp minst 20 mobiler under bänkarna! Senare på dagen gick brandlarmet under svenskan. Hela skolan tog sig slött ut på skolgården, frös i fem minuter och fick sedan gå in igen. Jag och stora delar av klassen gjorde en "pingvinring". Det innebär att alla ställer sig i en ring och trycker axlarna mot varandra (som pingviner, titta på "Happy Feet" så förstår ni). Vi blev typ två och en halv ring, men vi frös i alla fall mindre. Eftersom vi är körklass stod vi även och sjöng. Vad annars?

Jag blev lite besviken på lunchen idag. På matsedeln stod det "Stekfisk med ananasdill". Jag och Agnes skämtade en hel del om genmanipulerad alternativt korsad ananas och dill, men det visade sig vara dill- och ananassås. Vilket i och för sig inte är helt vanligt, men det var inte så spännande som det lät. Dessutom råkade vi under lunchen tappa bort Gustav i matsalen... Jag såg honom ta en bricka och tallrik, men när vi andra hade tagit mat var han försvunnen! Efter en halvtimma kom han. Då hade han gjort läxor. Men visst låter det ganska fail att tappa bort någon i en matsal?

Nu ikväll har jag varit dansledare. Det var faktiskt lite mindre kaos än vanligt. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men jag klagar inte. Lite mindre skrikande säger man inte nej till. Innan jag åkte till kyrkan träffade jag Johnny utanför hans praktik i 10 minuter. Han fick egentligen inte lämna avdelningen på ålderdomshemmet där han praktiserar, men han sa att han bara skulle ut lite. Det är de små sakerna i livet som gör det!

Nu kanske jag borde göra mig i ordning för natten.
Bless// Johanna

Så kan det gå när man genmanipulerar dill


Jag kan inte riktigt fatta hur fort veckorna går! Det är snart tre månader sedan jag började gymnasiet, en och en halv månad till julafton och tre dagar till fredag! Mina veckor rullar på med skola och aktiviteter. Idag var jag och dansade! Det var jättekul, men nu är jag helt rosa på mitt vänstra knä och har fått två små skumma röda streck på högra axeln. Knäet beror på att vi snurrade på knät, men strecken har jag ingen aning om var de kommer från. Det skulle inte förvåna mig alls om Agnes eller Johnny i hemlighet har bitit mig... (jag skojade, om det inte framgick)

I söndags var jag på konsert i Globen. Jag, mamma och min moster (morbrors fru egentligen) var och såg Kirk Franklin! Han är en av världens mest kända gospelartister, och det var 5000 personer i publiken som sjöng med, skrek och dansade. Helt underbart! Dessutom var Samuel Ljungbladh förband! Han som sjöng i Let's Dance, ni vet, med den fantastiska rösten. Det var värt att titta på de tråkiga b-kändisarna dansa för att få höra honom. På konserten blev han spontant uppbjuden på scenen med Kirk, och han sjöng så att självaste Kirk Franklin häpnade. Kirkan har ingen dålig stämma heller, men Samuel var obeskrivligt bra! Finns på Youtube!

För er som undrar kommer rubriken av en liten sak jag och Agnes sa idag. Vi läste på matsedeln att vi får "stekfisk med ananasdill" imorgon i skolan, och jag konstaterade att man där kan snacka om genmanipulation. Ingen vet hur, men vi satte in det i uttrycket "så kan det gå..." och resultatet blev rätt kul. Jag kan ju säga att vi skrattade ganska rejält.

Nu ska det sovas! Sov sött!
Bless// Johanna

Om frihet.



I feel these four walls closing in,
face up against the glass
I'm looking out.
Is this the life, I'm wonderin'
it happened so fast
how do I turn this thing around?

All I want is the wind in my hair
to face the fear but not feel scared.

[chorus]
Wild horses, I wanna be like you,
growing closer to the wind,
I'll run free too.
Wish I could recklessly love
like I'm longing to.
I wanna run with the wild horses,
run with the wild horses, oh.

I see the girl I wanna be
riding bareback, carefree along the shore.
If only that someone was me,
jumping headlond, head first without a thought.
To act and damn the consequence,
how I wish it could be that easy.
But fears surronds me like a fence,
I wanna break free.

All I want is the wind in my hair
to face the fear but not feel scared.

[chorus]

Recklessly abandoning me before you
I wanna open up my heart, telling how I feel.

[chorus]

Wild horses - Natasha Bedingfield


En otroligt vacker låt om att vara fri och få bestämma över sitt eget liv. Ibland kan man känna att man bara vill springa utan att stanna och känna vinden i håret och ansiktet.

Tyvärr en random video men det var den bästa jag hittade.
Bless// Johanna

Kakor del 2

Jag var inte bara sugen på kakor när jag skulle sova igår, jag var det när jag vaknade idag också. Så idag har jag bakat kakor med hackad vit och mörk choklad! Så sjukt goda kakor! Nu när jag skrev det var jag tvungen att hämta två stycken...

Idag har jag inte gjort så mycket utöver baket. Jag och pappa åkte till ica och handlade och sedan satt jag vid datorn innan vi och min lillasyster tittade på "Körslaget". Team Ola's dansbandsnummer var så sjukt kul! Man märkte att de hade varit ganska flummiga när de gjorde numret, och vi satt och skrattade i soffan! Det var så bra att jag röstade för första gången den här säsongen. Som tur är gick de vidare till finalen nästa vecka! Jippie!

Nu ikväll har jag tittat på "Desperate hours" på tv4. Den var riktigt bra men väldigt hemsk! Pierce Brosnan spelar en smått galen man som kidnappar två föräldrar och får dem att göra massa onödiga saker under hotet att han ska döda deras enda dotter annars. Grymt spännande psykologisk thriller med mycket bra skådespel och oväntat slut. Jag trodde inte mina ögon i sista scenen! Mer avslöjar jag inte.

Nu ska jag strax sova. Imorgon ska jag på Kirk Franklins konsert i Globen!! Tagga tagga!
Bless// Johanna


Kakor.

Jag såg just en bild på Kakmonstet från Mupparna, och blev jättesugen på kakor! Undrar om jag ska baka imorgon...

Igår och idag har varit så sjukt softa skoldagar! Jag slutade 11.00 igår och 11.20 idag! Igår hade tvåorna och treorna utvecklingssamtal efter lunch, så våra lektioner var inställda. Jag, Disa, Gabriella, Julia och Cecilia satte oss i biblioteket och gjorde läxor innan vi gick till skolans första elevkårsmöte. Systemet har gjorts om så att istället för att ha ett elevråd med representanter från alla klassen är alla elever på hela skolan medlemmar i elevkåren som har en styrelse och sånt. Därför var hela skolan inbjuden till möte i aulan. Vi var väl runt 60 personer där. Det var i vilket fall faktiskt kul även om det tog ganska lång tid. Vi beslutade bland annat om att vi ska försöka få lärarna att skriva upp prov och läxor på tavlan istället för att lägga in i rummen på Fronter där man inte hittar dem. Jag, Disa och Gabriella var kvar till kvart över tre då vi hade lagt fram vår klass' motion om hårtorkar i omklädningsrummen. Förslaget röstades ner.

Idag skulle jag ha slutat halv ett, men när vår musiklärare skulle vara borta från musiklektionen flyttade vi fram kemilaben och slutade 11.20. Efter skollunch kom jag hem vid ett, gick ut och krattade löv i trädgården och satt vid datorn. Jag kände att jag var värd en stunds datatid efter en timmas lövräfsande och -bärande. Efter middagen promenerade jag med min kompis Viktor till kyrkan, där jag träffade Sara, Emma och Ella och dansade med dem. Vi håller på att göra en så sjukt snygg dans till ungdomarnas julfest! Det var lite möte vid halv nio och sedan satt vi cafét och tog det lugnt hela kvällen. Johnny slutade sin praktik klockan nio (!) så han kom vid halv tio och jag spenderade tiden fram till att jag skulle hem i hans knä. Mysigt, måste jag säga. Lite svårt att umgås med andra människor, men de hade ju varandra.

Nu ligger jag i min säng och lyssnar på Coldplay. Om jag blundar nu kommer jag somna. Lika bra att stänga av datorn, med andra ord. Sov gott!
Bless// Johanna

För övrigt...

- har jag jätteont i nacken. Jag har ingen aning om vad jag har gjort, men det gör ont att böja huvudet framåt. Medicin: inte böja huvudet framåt!

- Låg tele2:s nät nere imorse. Jag kunde inte skicka eller ta emot sms eller ringa annat än nödsamtal. Tänk hur man hade det innan mobilerna fanns...

- Snöade det idag! Det gjorde att jag har börjat längta riktigt ordentligt efter vintern. Inte stadsvintern med -1°C och slask, utan riktig fjällvinter med en meter snö!

Bless// Johanna


Sportlovslägret i Lofsdalen -09. Nu är jag så otroligt taggad på Kittelfjäll -10!

Stilla natt i raggsockor

Idag har jag varit och repat inför lucia. Och jag måste få skryta lite. Vi ska ha lucia i Globen! Så hela Stockholms Musikgymnasium och Adolf Fredriks Musikklasser var i Globen för att repetera. På den gamla goda tiden i mellanstadiet hade vi något som kallades "Globenveckan". Veckan innan konserterna var hela AF och Musikgymnasiet i Globen hela veckan och repade. Det var så sjukt mysigt att vara där och repa och umgås! Sedan började Ericsson Globe Arenas prioritera andra saker än lucia, som Idol-finalen. Den ligger på fredagen 11e december och våra konserter är söndagen 13e december. Därför blev det ingen lucia i Globen förra året, och vi får repa i november i år. Vi har ett rep den 7e december också, men sedan blir det inget mer. På grund av det är programmet kortare i år än tidigare. Jag måste säga att det är riktigt illa av Ericsson Globe Arenas att göra så mot oss!

I vilket fall hade vi kul på repet idag. Större delen av min klass hade följt mitt tips och tagit med sig raggsockor! Vi halkade runt lite överallt och var jättefnittriga. När vi övade intåg till arenan var golvet ett par meter innan ingången av en annan typ än resten, och det var glashalt! Första gången jag gick där höll jag på att halka ordentligt. Jag tror att AF var lite förvånade över att vi i gymnasiet var så barnsliga. Förutom att glida runt (bokstavligen) sjöng vi en hel del och övade intåg och förflyttningar.

Igår var jag och dansade för första gången på tre veckor. Två veckor var jag för trött eller sjuk för att gå på dansen, och den tredje veckan var det höstlov. Men igår var jag där igen. Det var jättekul! Just när jag hade blivit av med blåmärket på sidan av knät lyckades jag få ett nytt på precis samma ställe av precis samma övning. Windmill kommer ta död på mitt vänstra knä! Jag lovar.

Imorgon slutar jag efter lunch! Då ska jag först på elevkårsmöte i skolan en stund och sedan åka och träffa Johnny för första gången den här veckan.
Bless// Johanna

Radioguld

Just nu sitter jag och lyssnar på guldmatchen AIK-IFK Göteborg (fotboll, ifall någon har missat det) på sr.se! Det står 1-0 till IFK just nu, men AIK behöver bara oavgjort för att vinna allsvenskan. Jag älskar att lyssna på sport på radion. De pratar så otroligt fort! Man måste verkligen koncentrera sig för att höra vad som händer, annars blir det bara pladder. Lite svårt att skriva samtidigt, men det går.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Jag klädde på mig och borstade tänderna så sent som klockan två, och gick sedan ut och tog en promenad på en timma. Jag kände att jag hade varit inomhus för länge, så jag gick en runda längs elljusspåret i skogen nära mammas hus. Det borde ha varit runt tre kilometer eftersom jag går en kilometer på ungefär tjugo minuter. Jätteskönt att komma ut lite på en annars mycket seg dag.

Imorgon börjar skolan igen efter lovet. Jag har en samhällskunskapsläxa till tisdag som jag borde göra senare ikväll.

Just nu är AIK svenska mästare efter kvittering i den andra halvleken. Heja heja!
Bless// Johanna

RSS 2.0