Nog är det krig, alltid

Jag kan inte förstå hur mycket det kan snöa! Idag har det snöat oavbrutet, från att jag vaknade i morse till skrivande stund. Så många vita flingor som fallit kan man nog inte räkna! All denna snö ska förstås tas tillvara på :) Så extremt bortskämda är vi inte med snö i Stockholm trots allt. Det betydde snöbollskrig hela dagen lång! Skolgården var full med barn som kastade snöbollar på varandra och skrattade i snöyran. Även jag och mina kompisar smittades av denna yra och gick ut på lunchrasten och hade ett lagom vilt krig. Det var ett sånt där trevligt snöbollskrig, vi kastade lite på varandra och mulade lite och så blev man mulad tillbaka men alla var med på noterna och glada och nöjda. Jag tror att min kompis Anna fick in bästa träffen: rakt på Antons kalsonger!!! Han har så mycket häng på jeansen så att han får skylla sig själv, men när han böjde sig fram såg Anna sin chans :) Rätt åt honom, haha! Vi tjejer hade håltimma efter lunch för att vår gympalärare var sjuk, så vi avslutade vårt snöbollskrig när killarnas gympa började och sedan gick vi och fikade. Vi köpte varm choklad med grädde och mös på Nybergs café, när Anton och Felix A helt plötsligt klev in. De hade inte med sig gympakläder, så läraren hade sagt åt dem att ta en promenad, och de promenerade till Nybergs :) De satt där med oss en stund, och sedan gick vi allihopa tillbaka till skolan.

Det finns trevliga snöbollskrig, som det vi hade idag, och så finns det mindre trevliga snöbollskrig. Ett exempel är det krig som varje vinter utspelar sig i Tegnérlunden. Adolf Fredrik (AF), där jag går, och en skola vid Tegnérlunden som heter Enskilda Gymnasiet (EG) kämpar i ett evigt snöbollskrig så fort det kommer snö. Detta är verkligen inget trevligt snöbollskrig! En del av killarna i min klass var med under lunchrasten, och det var inga fina historier de kom tillbaka med. Det var en del slagsmål kring detta snöbollskrig, och Lucea, en kille i vår parallellklass, kom tillbaka till skolan med blod över både jeans och tröja! Min klasskompis Danne hade enligt uppgift även kastat sig in i en grupp av killar som slogs, och jag fattar inte varför. Som tur var hade tydligen de flesta av våra killar hållit sig utanför, men ändå! Jag kan inte förstå varför man måste hålla på och slåss!!! De flesta AF:are som slogs gjorde det i självförsvar och vår studierektor ska polisanmäla dem som slog Lucas och försökte kväva honom i snön. Men jag kan inte förstå vad det är som gör att man slår till någon för att man kastade ett par snöbollar i ett snöbollskrig! Jag och min kompis Pellan ville först gå till Tegnérlunden när vi hörde att det var snöbollskrig där, men Olivia och Noon ville inte så vi stannade kvar med dem. Det var kanske tur, fast å andra sidan har jag en konstig längtan att få gå dit och se själv. Jag och Pellan kanske går imorgon, men jag tänker inte vara med och slåss. Det överlåter jag åt hjärnlösa killar som går på folk, och de stackare som försvarar sig. Om man letar hittar man nog folk från båda skolorna i båda kategorierna. Jag ber bara för att ingen blir allvarligt skadad.

På tal om inget alls tycker jag väldigt synd om min kompis Marre. Hon har fått vinterkräksjukan! Idag när vi åkte tåg var hon lite illamående, och sedan var hon tvungen att spotta ut en munfull kräks på spåret när vi kommit till Centralen. Underligt nog mådde hon bra efter det, tills första lektionen. Vi var inte tillsammans då men de andra berättade för mig att hon hade sprungit till toaletten och kräkts igen. När hon hade gått till skolsyster kräktes hon igen, och sedan åkte hon hem. Jag hoppas verkligen att det inte sprider sig i klassen, nu när vi har våra sista luciakonserter på AF!

Nu måste jag snart gå och lägga mej. Min lillasyrra är jätteförkyld och jag vill inte bli sjuk, så jag ska sova mycket och äta mycket frukt. Har redan ätit två mandariner :)
Bless// Johanna

Serieusement!

Jag måste ju bara kommentera detta: Henke Larsson (THE Henke Larsson) spelade igår en innebandymatch för Helsingborg i innebandyns superliga! Vem hade tippat det? En av Sveriges stora fotbollsspelare sadlar om och väljer innebandy. Spännande, men underligt. Det känns en smula orimligt om jag ska vara ärlig. Men inte på ett negativt sätt. Jag tycker att det är rätt kul att han gör som han vill utan att bry sig om vad alla experter tycker. Och om en statsminister kan bli pr-konsult, så varför inte? Slutsats: Lite uppseendeväckande, men jag gillar Henke.


     +       = ????

Bless// Johanna

Ps. "Serieusement" betyder typ "seriöst" på franska. I alla fall på min och mina kompisars franska... Ds.

Soliga söndag!

Jag tycker faktiskt om söndagar. Det är en rätt soft dag egentligen. Idag har jag varit söndagsskoleledare i kyrkan. Jag och två tjejer som heter Emma och Linnea hade hand om 0-6åringarna. Det har vi egentligen var fjärde vecka, men nu har det gått åtta veckor sen senast. Det beror på att när vi skulle ha för fyra veckor sen var det ingen söndagsskola. Det var istället barngudstjänst där barnen stannar kvar i kyrksalen och de vuxna går ner till sin "söndagsskola" med ett par seminarier.
   I vilket fall som helst pratade vi om Noas ark idag. Linnea hade letat upp ett par leksaksdjur, och sedan berättade vi historien om hur Noa byggde arken och att han skulle ta med ett par av varje djur på hela jorden. Då höll Linnea upp ett leksaksdjur i taget, och så fick barnen säga vad det var för djur och hur de lät :) Efter att vi hade gått igenom giraffen, renen, grisen, kossan, hästen, lejonet, lammet och hönan berättade vi vidare hur jorden var helt översvämmad efter 40dagars regn. Hela berättelsen avslutades med att Gud skapade regnbågen, när allt hade torkat, som ett löfte på att det aldrig skulle bli en sådan översvämning igen. Barnen tyckte nog rätt mycket om vår berättelse, tror jag. Efter att vi hade sjungit lite fick alla gå till lekrummet där vi, förutom alla leksaker, tog fram papper och pennor och ritade regnbågar. Jag älskar småbarn! Något som är bra med att ha de små barnen är att många föräldrar är med så att man får hjälp att hålla reda på alla småttingar som springer runt.

Det har ju snöat idag också. När vi skulle åka från mamma till pappa (jag och syrran flyttar på söndagar) var allt täckt av minst 5cm snö, och det bara fortsatte yra kring huvudet på oss. Jag vet inte om det fortfarande snöar, men det blåser. Jag hoppas nästan på en liten storm under natten, jag tycker om att ligga och lyssna på vinden innan jag somnar. Fast det är ju inte så kul att gå till skolan klockan 7.10 när det blåser iskallt om öronen...

Nu ska jag surfa runt lite till, till tonerna av Queen. Jag har fått lite huvudvärk, och även om det börjar släppa nu så ska jag nog stänga av datorn snart. Sedan börjar ju Sporten klockan 8, och det vill man ju inte missa :)
Bless// Johanna

Halleluja för snö!

Fy vad kul det är med snö! Idag var andra helgen i rad med snö och snölekar. När jag och min lillasyster vaknade i morse var allt täckt av 7cm snö! Direkt efter frukost gjorde vi oss i ordning med långkalsonger, mjukisbyxor, regnbyxor och tjocka vantar och begav oss ut i det vita paradiset. Vi rullade runt i trädgården, gjorde snöänglar och en kombinerad snögubbe/snöspöke. Det var inte riktigt kramsnö, så det blev en annorlunda snögubbe. Det blev självklart också ett snöbollskrig! Innan vi gick ut var snön på gården nästan orörd. Efter vår timmeslånga lekstund hade vi rört upp snön på nästan hela gården :) Det var verkligen jättekul! Efter en stund kom mamma ut med varm choklad och Ballerinakakor :) Det var varmt och jättehärligt.

Igår var jag ju i kyrkan. Det var riktigt kul, men inte så mycket folk. Jag och min kompis Sara var enda tjejerna under typ 18 år :) På mötet hade lovsångsteamet ingen pianist, så min kusin fick spela piano och hennes kompis fick sjunga. Det lät riktigt bra, även om det kanske blev lite tunt ibland. Men det spelar ju ingen roll när alla ändå sjunger med. Efter mötet satt jag och Sara och pratade med vår kompis Viktor och en kille som hette Olle. Han var från Göteborg och är här i Stockholm för att göra sin gymnasiepraktik. Vi hade väldigt roligt där vi satt i soffan och snackade. Dessutom var Olle rätt söt :)

Nu sitter jag, mamma och syrran och tittar på Stjärnor på Is. Det roliga är att det bara är syrran som egentligen tycker om det, vi andra tittar bara för att ha något att göra och umgås. Vi spelade Yatzy alldeles nyss, men jag förlorade. Idag har vi gjort mjölkchokladtryffel med Rice Crispies :) Det är så sjukt gott!
Bless// Johanna

Ännu en vecka

Så var det fredag igen. Märkligt hur fort skolveckorna går, egentligen. Poff säger det, så är det plötsligt helg. Inte för att jag klagar :) Det känns bara lite underligt...

Den här veckan har jag pluggat en hel del. Vi hade franskaprov igår och biologiprov idag. Båda proven gick faktiskt bra! Jag var lite osäker på hur man sa dörr på franska, och vad en öroninflammation egentligen är, men det spelar inte så stor roll. Igår pluggade jag och min kompis Antonio över telefon i typ en timma :) Vi gick igenom alla VG- och MVG-frågor på kriterierna och diskuterade dem (och pratade om lite annat också). Det roliga var att han ringde från sin kompis hemtelefon! Den här kompisen är en granne till honom, och vad jag förstår har Antonio i princip flyttat in till kompisen :) Vi hade väldigt kul när vi funderade över hur det skulle vara ifall man var tvungen att hela tiden tänka på att andas, om det inte skulle styras automatiskt. Antonio kom på att det i alla fall skulle vara tyst på nätterna om ingen snarkade för att de inte andades. Jag skrattade och svarade att alla ju skulle dö. "Ja, då blir det ju tyst!" svarade han då :D Oj vad jag skrattade! Men vi kom igenom allt plugg och alla prov helskinnade.

På tal om att skratta mycket så skrattade jag så att jag grät idag när vi hade matte. Medans vi jobbade gjorde jag och fyra tjejkompisar en lek. Vi skickade runt ett papper och alla skulle skriva ett ord var på papperet, till vår gemensamma berättelse. Den berättelsen blev helt sjuk! Ett smakprov:

Mayafolket betar guld och glass plus senapsgegg. "Jättegott" säger Jonte och verkligen strålar soligt. Så vandrar High School Musical's bakgrundsdansare bort i solnedgången hand i knäveck. Plötsligt sprängs gräsandens ögonglob av räksallad, som var tur, enligt byggnadsarbetarna eftersom ordspråk säger "tro inte att mamma bara plockar Jontar utan räksallader ur glasspaketen".

Ja, vad ska man säga? Jag skrattade så jag grät åt att de vandrade "hand i knäveck"! Tänk er själva, två personer som har ena handen i den andras knäveck i solnedgången!!!  Jag kan upplysa om att denna Jonte som nämns är vår kompis, som av någon anledning ofta utsätts för liknande skämt :) Han vet om det, men jag sa till honom att det var kärleksfulla skämt för trots att vi skämtar en del om honom menar vi verkligen inget illa. Det är bara att han reagerar så roligt (och han tycker också att det är kul)... Men om han skulle säga ifrån skulle vi självklart sluta. Jag vet av erfarenhet att det finns gränser för alla skämt.

Ikväll ska jag till kyrkan igen. Det ska bli jättekul! Mina kompisar kommer dit, så efter mötet lovar jag att vi kommer slänga oss i den sjukt nersuttna soffan och inte kunna komma upp förrän klockan är elva :) Det brukar bli så... Jag älskar att ha någonstans att hänga med kompisar på fredagkvällar. Man får vara ute och träffa folk, men slipper hänga utanför Willys i Veddesta eller något annat "häftigt" ställe (lägg märke till den drypande ironin). Plus att man inte behöver frysa :)

Jag var även hos skolsyster idag. Typ en gång per år får man en kallelse för att väga, mäta och kolla ryggen. Idag gick jag, Marre och Olivia tillsammans. Vi fick vänta jättelänge så vi missade hela engelskalektionen (vilket vi i och för sig kanske inte grät floder över). Jag var 161,5cm!! Jag och Marre har jättelänge funderat över vem som var längst, så nu fick vi det slutgiltiga beskedet: Marre är typ 2 mm längre än mig! Det är skönt att veta :) Fast jag kommer antagligen växa högst två cm till, och jag tror att Marre ska växa lite mer än så. Jag måste säga att jag trivs med att vara kort :) Min kompis Pellan klagar över att hon är längre än många killar (hon är 1,74) men jag kommer ju aldrig ha ett sådant problem. Jag vill se den kille som är kortare än mig!

Imorgon ska jag och mamma lägga upp mitt lucialinne som jag köpte på Åhléns i tisdags och som är 10cm för långt.
Bless// Johanna

Vardagslyx

Något av det bästa jag vet är att ta en lyxdusch mitt i veckan. Jag har precis kommit ut ur en sådan dusch och tänkte lägga ut lite tips på hur man kan få en kvällsdusch lite extra härlig.

- Levande ljus. Förstås. Jag brukar tända fyra-fem värmeljus och placera ut på olika ställen i badrummet, så att man får ett jämnt ljus när man släcker lampan. Att duscha varmt i dunkel är extremt mysigt :)

- Tvål. Det härligaste som finns är en doftande fyrkantstvål som man verkligen kan skrubba kroppen med. Inte någon mandelmjölk, olivmjölk och komjölk, utan en riktig hederlig lila tvål som doftar underbart av mysk... Man kan verkligen känna hur huden blir lite sträv, vilket är ett tecken på att den är ren.

- Lite extra shampoo/balsam. Det bästa är faktiskt en blandning av shampoo och balsam. När man tar lite mer än vad som behövs kan man stå nästan hur länge som helst och gnugga och känna hur håret blir jättelent av allt lödder. Att kunna dra fingrarna genom håret utan tovor hör inte direkt till vanligheterna.

- Sitt i badkaret. Om man som jag duschar i ett badkar är det jätteskönt att sätta i proppen när man har sköljt sig ren, och sätta sig under en svag stråle. Man får lite lagom mycket vatten över sig, och jag älskar att skrubba fötterna i det vatten som samlas i badkaret. Om man vill kan man dra ner vattenmängden i duschmunstycket så att det bara faller en jämn stråle av droppar. Det blir en sjukt skön massage på axlarna! (OBS! bara i mån av tid)

- Hudlotion. När den där härligt varma duschen till slut är över, och kropp och hår är någorlunda torra, brukar jag smörja in hela kroppen med en lotion. Det bör man göra ifall man har använt en hård tvål utan återfuktningsgojs för att huden inte ska bli alldeles torr. Det är dessutom en perfekt avslutning att massera in krämen över hela den nyduschade kroppen :)

Sådär, nu är det bara att hoppa in i duschen och testa detta :) Min lilla dusch tog inte så lång tid heller, bara 15-20 minuter. Ändå blev spegeln och fönstret helt immiga :)

Bless// Johanna


Jag vet...

...att min bloggdesign inte är särskilt hipp :) Så sent som idag började jag på en ny header, eftersom jag inte kunde lägga in den förra, men jag flyttade till mamma nu och kommer inte kunna färdigställa headern förrän om en vecka. Tills dess tänkte jag att jag kunde lägga in några bilder från dagens snöutflykt :)Nej se det snöat, nej se det snöat, det var väl roligt? Hurra!!

JIPPPPPPPIIE!!! Idag har jag varit lycklig och frusen. Anledning: SNÖ!!! Det var ganska grått och tråkigt när jag vaknade i morse, men när jag satt vid datorn (runt kl 12.20) ropade min lillasyster helt plötsligt att det snöade. Jag tittade ut genom fönstret och nog snöade det, även om det var väldigt blött och inte la sig på marken. Jag tjoade lite och gick tillbaka till datorn. Med jämna mellanrum tittade jag ut genom fönstret och noterade att det bara snöade mer och mer. Till slut kom syrran in och ställde sig vid fönstret. Jag ställde mig bredvid henne och såg helt plötsligt att SNÖN LA SIG PÅ MARKEN!! Det var stora vita flingor och de stannade kvar på marken. Efter cirka en timma var vår trädgård nästan helt vit. Då bestämde jag och syrran oss för att gå ut och leka i snön :) Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men jag tog med min kamera. Det snöade verkligen jättemycket, och alla bilderna blev vitprickiga av snöflingor. Vi kastade lite snöboll och sprang runt, innan min lillasyster plockade fram tefatet och skulle åka nerför vår lilla backe. Det gick väl sådär, men hon kom i alla fall ner :)

Efter att vi hade varit ute så länge att vi började frysa gick vi in och fikade med pappa. Vi gjorde varm choklad (i mikron) och värmde ett par frysta lussebullar från förra året. Med tända ljus på bordet kändes det nästan som jul, fastän det bara är i mitten av november! Det var jättemysigt.

Men det finns en sak jag har funderat på angående julen. Börjar det inte kännas mindre och mindre som en högtid, och mer som ett gigantiskt affärsjippo i stil med Halloween? Julannonserna fyller hela brevlådan, och i vartenda skyltfönster hänger julgranskulor trots att det inte ens är december än. Hur många svenskar idag kan helt ärligt förklara vad julen egentligen handlar om? I min familj läser vi varje jul om den första julnatten i Bibeln, men det känns inte som att det är särskilt vanligt runtom i Sverige. Å andra sidan behöver absolut en högtid då vi träffar släkt och vänner, ger gåvor och har det mysigt tillsammans. Även om ingen skulle veta vad julen handlar om skulle jag inte för allt i världen vilja ta bort den. Vi behöver något som lyser upp vintermörkret :)

Jag funderar över om jag ska avsluta detta inlägg med något glättigt ytligt tjafs som inte betyder något alls, typ att jag måste måla om naglarna, men jag tror att jag avstår. Min pappa frågade mig igår vad poängen egentligen är med att blogga och jag måste säga att jag inte har en aning. Vi diskuterade att väldigt många bloggar bara är just glättigt ytligt tjafs, och därför tänkte jag att jag ville ha med lite djupare tankar här. Fast vem vet, det kanske sänker underhållningsfaktorn?
Bless// Johanna

Så länge sen...

Min kompis Elin påpekade igår att jag är dålig på att uppdatera bloggen. Jag är mycket beredd att hålla med henne.

Min vecka har varit helt okej. Det har funnits positiva saker och negativa saker. Jag är en positiv männsika så jag startar med det som varit bra, och då måste ju Gymnasiemässan nästan nämnas först. Igår och idag har jag varit på mässan och tittat. Igår fick vi ledigt efter lunch för att åka och titta på gymnasieskolor. Det roliga var att det inte var obligatoriskt och att inte en enda lärare följde med. Ville man till mässan fick man åka dit, annars behövde man inte. Fast det var inte särskilt många som inte åkte. Jag åkte med min kompis Pellan. Vi hade från början planerat att gå och käka hamburgare någonstans med tjejerna, men jag och Pellan kände inte för det så vi åt kyckling i matsalen istället och åkte sedan till mässan. De andra åt på Burger King och kom därför mycket senare till mässan än vi. Jag tyckte att det var roligt att gå runt och titta på vilka skolor som ställde ut, prata med elever och samla broshyrer. Jag och Pellan tittade på ett turism-gymnasium i Ed (ligger nästan rakt västerut från Stockholm, typ vid norska gränsen) där man kunde ha kajak, forsränning, klättring och mountainbike på schemat :) Men vi insåg båda två att det inte riktigt var något för oss.
   Idag var jag på mässan igen, den här gången med mamma och pappa. Min lillasyrra var hemma eftersom hon tyckte att det lät tråkigt. Hon hade säkert tyckt det, men vi andra uppskattade det. Jag hade skrivit en lista med vad jag ville titta extra på idag, och mamma strök Scengymnasiet, Stadsteaterns gymnasium, direkt! Jag och pappa skrattade mest åt henne då :)

Idag fick jag veta en jättekul grej! Jag ska om två veckor träffa min kompis Ossian, som jag inte har träffat på två år! Fredag 28 november är det ett stort ungdomsmöte i Sollentuna Pingst som heter Norrort United. Där ska jag och resten av Aspnäs Dancers dansa, och Ossian ska dit! Det ska bli så sjukt kul att träffa honom igen! Senaste gången var sportlovet 2007, då vi var på skidläger i Idre tillsammans. Som tur är har vi hållit en del kontakt på msn och Facebook :)

Men allt är ju inte bara frid och fröjd hela tiden. I tisdags kväll opererade min kompis Olivia blindtarmen. Jag hade ingen aning om det, förrän Noon berättade på onsdagen att hon hade fått ett sms på tisdagskvällen där Olivia sa att hon skulle opereras. Vi var lite oroliga nästan hela dagen, tills vår mentor Mark kom sista lektionen. Då hade han pratat med Olivias pappa, som hade sagt att allt hade gått bra och att Olivia mådde bra. Jag hoppas att hon kommer till skolan på måndag, men sånt vet man ju aldrig.

Torsdagen och fredagen var smått onda dagar för mig. Inte så att det var något ont och elakt över dem, men de gjorde ont. Sammanlagt måste jag ha fått uppemot 10 småsår under de två dagarna! Det poppade hela tiden upp nya små sår på händerna och jag har ingen aning om vad jag gjorde för att få dem. Dessutom glömde jag strumpor till gympan och dansen i torsdags. På gympan spelade vi badminton, så det var inte så farligt att vara barfota då men dansen var värre. Om du någonsin testat att göra en serie piruetter barfota på gymnastiksalsgolv så vet du hur det känns. För dem som inte har testat kan jag upplysa om att det är svårt. Man glider inte alls utan gnider bara bort skinnet från tårna hela tiden. Jag kan väl säga att jag hade lite mindre hud under stortån efter lektionen :)

Nu blev det långt, men så är det. Snart ska jag äta middag, när min lillasyster kommer hem från bion. Hon var och såg "High school musical 3" igen, denna gång med en annan kompis än första gången. Att hon orkar!
Bless// Johanna

Another day, another song

Jag kände just nu att det var ett tag sedan jag uppdaterade min dagboksblogg, så det är bäst att jag sätter igång. Bered er på ett lååångt inlägg :)

Jag börjar där jag slutade: höstlovet. Det var ett grymt lov! Jag, min lillasyster och vår kusin var hos mormor och morfar i Motala måndag-torsdag. Det är verkligen avkoppling! Mormor och morfar är världens mysigaste människor, och i Motala tog vi det lugnt och gick lite på stan. Jag fick en jättesnygg väska i förskottsjulklapp! Egentligen skulle jag köpa den själv, men mamma hade glömt att sätta in tillräckligt med pengar på mitt bankkort, så mormor betalade den och sa att jag fick den i julklapp istället för att hon skulle skicka upp pengar till jul. Det var jättesnällt av henne! Min lillasyster tänkte köpa ett par stövlar men ändrade sig. Vi åkte buss till och från Motala och det gick bra. Fyra timmar buss är lite segt, men jag och syrran lekte "20 frågor" och sådant. På hemvägen hade vi tre godispåsar med oss! :)

Fast när man tänker på det var nog inte fyra timmar buss så långt. Mina tre kompisar åkte 36 timmar buss på lovet! De åkte till Frankrike med ungdomsgruppen i sin kyrka. 36 timmar är en hel del, så jag ska inte klaga :)

Det känns inte som att det var en vecka sen höstlovet slutade. Det känns så grymt mycket längre. På Alla helgons dag, 1 november, var jag i kyrkan i 11 timmar. Vi hade en jättestor ungdomsdag med ungdomar från pingstkyrkor från hela Stockholm! Jag hjälpte till i vårt café, Café Heaven Eleven, och deltog i SingStar-turneringen. Det var jättemånga olika turneringar runtom i kyrkan och den skola som vi hade hyrt som ligger tvärs över gatan. Bland annat tävlade man i Sten-sax-påse, Guitar Hero, pingis, volleyboll, SingStar och radiostyrda bilar! Sedan på kvällen hade vi ett stort möte, där vår dansgrupp dansade och ett så sjukt bra band spelade. Hela dagen hette Unite Sthlm-dagen, och bandet hette därmed Unitebandet. De spelar även på nyårsfestivalen Unite, som kommer bli helt grym. Tyvärr ska jag inte dit. Jag ville gärna det, men jag och familjen ska på Footloose på nyårsafton och gå ut och äta. Det kommer bli kul det med.

Nu i veckan har det väl inte hänt så mycket. Jag har faktiskt inte haft några prov alls! Det är ganska ovanligt :) Nästa vecka har jag matte- och engelskaprov. Hoppas att det går bra, jag behöver egentligen räkna matte nu. Oturligt nog är det ju så mycket roligare att blogga och vara inne på Facebook än att räkna matte :)

Förhoppningsvis blir det väl lite räkning snart
Bless// Johanna

RSS 2.0