Say goodbye and just fly away.

Tittade i statistisken och såg att det här är mitt 679:e inlägg. Det är förmodligen bara jag, men jag är ändå lite imponerad.

Men det här blir mitt sista inlägg på obestämd tid.

Jag saknar både tiden och den där lilla extra motivationen som krävs för att det ska bli riktigt kul att blogga. Med tanke på att jag har bloggat i typ tre år känner jag ändå att jag kan sluta blogga med gott samvete. Jag har bidragit till världen. Och fyllt cyberrymden med skräp.

Självklart finns det en möjlighet att jag tar upp bloggen någon gång i framtiden. Man ska aldrig säga aldrig, och speciellt inte när det gäller mig. Därför kallar jag det "sista inlägget på obestämd tid". Jag känner mig själv för väl för att kalla det ett definitivt slut.

En paus, alltså. Och ett tack för den här tiden. Jag har haft mycket nytta av att sortera mina tankar genom att skriva ner dem.

Bless så länge// Johanna


The reason I love you is you.

Lovet känns liksom långt bort, men ändå inte. Som alla gånger när man reser till en helt annan omgivning och kommer hem till vardagen känns det som att vakna ur en dröm. Tur då att jag ska drömma lite till imorgon. Det är nämligen lägeråterträff imorgon kväll! Först kändes det lite löjligt att ha återträff en vecka efter att man kom hem, men nu känns det bara skönt. Jag saknar det verkligen!

Annars har veckan varit precis som alla andra skolveckor. Igår hade jag dansen men var inte på gymnastiken. Min benhinneinflammation som jag har haft sedan november blev helt plötsligt jättejobbig i tisdags. Innan lovet var den inte alls så illa utan brukade bara kännas lite i slutet av träningarna, men sedan i tisdags har jag i princip konstant ont. Även när jag är stilla. Erfarenhet och sunt förnuft säger då att man inte ska träna två timmar springandes barfota. Så jag hoppas nu på att om jag sitter helt stilla och pluggar hela kvällen kanske det blir bättre till imorgon.

Om två veckor fyller jag 18! Det känns rätt spännande och väldigt skönt, och jag satt hela tisdagskvällen och tittade på klänningar till min 18-årsfest med mina närmaste vänner. Jag ska gå en runda på stan imorn och titta lite, men den här prickiga saken var ju helt underbar! Vi får se vad det blir i slutändan :)Nu ska jag äta och sedan plugga fysik, idrottsteori och komponera en chaconne.
Bless// Johanna

Monochrome city, the colour's fading.

Jag är inte så taggad på att skriva nu. Har liksom kommit ur rytmen. Men jag gör ett försök.

Sportlovet var helt underbart! Det går liksom inte att beskriva, men Kittelfjäll var fantastiskt. Människor, vänner, älskling, bus, spex, skidor, virkning, lovsång, musik, Med Andra Ord, kärlek. Ord räcker inte till, men hjärtat sväller av glädje när jag tänker tillbaka.

Vardag. Har ansökt om sommarjobb på svenskt läger i USA, men har också en möjlighet att jobba i Sverige. Beslutsångest...

Skolan. Jätteskönt att se alla igen! Har verkligen inte ägnat minsta tanke åt skolan under lovet. Kemiprov idag, kändes trots allt bra.


Jag vet att det kanske inte märks när jag skriver så här korthugget, men jag mår jättebra just nu. Allt rullar på och jag har mer koll på läget än vanligt :) Tyvärr är det svårt att njuta när andra runt omkring inte mår bra, men jag försöker hjälpa så mycket jag bara kan och jag älskar dem ändå.

Snart händer det roliga saker! Mer säger jag inte...
Bless// Johanna

RSS 2.0