Så kan det gå när man genmanipulerar dill


Jag kan inte riktigt fatta hur fort veckorna går! Det är snart tre månader sedan jag började gymnasiet, en och en halv månad till julafton och tre dagar till fredag! Mina veckor rullar på med skola och aktiviteter. Idag var jag och dansade! Det var jättekul, men nu är jag helt rosa på mitt vänstra knä och har fått två små skumma röda streck på högra axeln. Knäet beror på att vi snurrade på knät, men strecken har jag ingen aning om var de kommer från. Det skulle inte förvåna mig alls om Agnes eller Johnny i hemlighet har bitit mig... (jag skojade, om det inte framgick)

I söndags var jag på konsert i Globen. Jag, mamma och min moster (morbrors fru egentligen) var och såg Kirk Franklin! Han är en av världens mest kända gospelartister, och det var 5000 personer i publiken som sjöng med, skrek och dansade. Helt underbart! Dessutom var Samuel Ljungbladh förband! Han som sjöng i Let's Dance, ni vet, med den fantastiska rösten. Det var värt att titta på de tråkiga b-kändisarna dansa för att få höra honom. På konserten blev han spontant uppbjuden på scenen med Kirk, och han sjöng så att självaste Kirk Franklin häpnade. Kirkan har ingen dålig stämma heller, men Samuel var obeskrivligt bra! Finns på Youtube!

För er som undrar kommer rubriken av en liten sak jag och Agnes sa idag. Vi läste på matsedeln att vi får "stekfisk med ananasdill" imorgon i skolan, och jag konstaterade att man där kan snacka om genmanipulation. Ingen vet hur, men vi satte in det i uttrycket "så kan det gå..." och resultatet blev rätt kul. Jag kan ju säga att vi skrattade ganska rejält.

Nu ska det sovas! Sov sött!
Bless// Johanna

Kommentarer
Postat av: Agnes

PHE! PERSONANGREPP! ...xD Skulle ärligt talat inte förvånat mig heller ;)

2009-11-11 @ 20:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0