If your world should fall apart, there's plenty of room inside my heart.


Jag tror att jag är lite av en tävlingsmänniska. Jag tycker om utmaningar. I torsdags ringde vår pastor i kyrkan och frågade om jag och någon till skulle kunna fixa en dans till idag (söndag). I vanliga fall tar skapandeprocessen avsiktligt lite längre tid än så, men jag blev jättetaggad av utmaningen att göra en bra dans på tre dagar. Så jag pratade med Sara, som blev lika taggad, och vi satte ihop en dans till den svenska versionen av Leonard Cohens "Halleluja" på tre timmar igår. Det mest förvånande var att den blev riktigt bra! Både jag och Sara var på skaparhumör, så vi hittade på massa nya steg när vi ändå höll på. Den här dansen visades sedan upp idag på gudstjänsten till livemusik och barnkör! Rätt häftigt faktiskt.

Jag och Sara har alltså umgåtts en del i helgen. Eftersom pappa var borta med jobbet fredag-lördag, och min lillasyster sov över hos en kompis, sov Sara över från fredag till lördag. Vi hade cafét i kyrkan i fredags, och träffades och övade dans till ungdomsmötet nästa fredag innan dess. Vi kom hem runt tolv, sov till tio och gjorde sedan "Halleluja"-dansen. Idag har vi båda träningsvärk! Men det var jättemysigt att umgås med henne hela helgen! Igår låg vi på golvet i vardagsrummet och skrattade i en halvtimme åt hur våra fötter såg ut om man låg på mage och viftade med fötterna i luften! Hihih.

På tisdag ska jag på min allra första körlektion på bilskolan! Det är lite nervöst. Jag har inte kört på säkert två veckor! Kanske borde ut lite i kväll... Så se upp om ni har vägarna förbi ;)

Nu sitter jag och väntar på att pojkvännen ska vakna.
Bless// Johanna

Kommentarer
Postat av: Sara L

förvånad över att jag börjar gapskratta när jag läser om hur vi låg på golvet? <3 tiden går fort när man har kul! de kändes som att vi låg på golvet i högst tio min!! :)

2010-09-12 @ 17:48:23
Postat av: Johanna

Haha inte det minsta förvånad! men jag håller med, det kändes mycket kortare ^^

2010-09-12 @ 21:23:47
URL: http://joyinlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0