It takes a lot of love to let it go.


Uppdatering ftw...

Den senaste tiden har varit ganska hektisk. Det har inte riktigt funnits tid att blogga. Men nu är jag här :)

I tisdags var det konsert. Det gick väldigt bra, och hela konserten var verkligen mysig. Sedan i onsdags var det dans och gymnastik. Sammanlagt kom det fyra danstjejer, men vi hade kul ändå och övade piruetter. På gympan hade en av tjejerna tagit med sig ett helt kompisgäng, och de var jättetrevliga. En av killarna blev förvånad när jag sa att jag var 17 år, med ursäkten "Men... du är ju så kort!". Det visade sig dessutom att jag halvt kände en del av dem, eftersom vi var på samma läger i vintras.

I torsdags åt jag och min lillasyster middag hos farmor och farfar och åkte sen hem och packade en väska var. I fredags åkte vi och mamma nämligen till mormor efter skolan. Mormor har inget internet, så då kunde jag inte heller blogga. Det var i och för sig riktigt skönt att inte ha datorn med sig. Vi tog det så otroligt lugnt hela helgen hos mormor! Bara tv-tittande, korsord, gå lite i affärer på stan, besöka morfars grav och fika från fredag kväll till söndag förmiddag. Stress-rehab, liksom.

Igår kväll var jag ute och träffade Pontus och Linus. Vi skulle först åka buss någonstans, men sedan åkte vi till pendeltåget och mötte min pojkvän som kom från jobbet. Han hade inte sovit på hela natten och höll därför på att flumma ur totalt. Det var rätt kul att se :)

Idag har jag varit med gänget från skolan. Jag, Disa, Filip och Gustav åkte hem till Agnes och var där hela eftermiddagen! Vi tittade på Galenskaparnas "Stinsen brinner" och spelade Rappa-Kalja och åt kakor :) Dessutom hade jag körlektion imorse. Jag fick köra 50 km/h för första gången på körskolan! Yay!

Imorgon ska jag fixa lite kläder till Harry Potter-maskeraden jag ska på på fredag :)
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0