Bicycle race.

Dag två. Det är rätt skönt att Daves kusins dotter Becca bor med oss den här veckan. Hon är 19, har körkort och hjälper till på dagarna när hon har tid. Idag åkte vi med henne till bion och såg Shrek Forever. Det är den fjärde filmen, och jag måste säga att den var väldigt bra! Jag var lite skeptisk till hur mycket historia det fanns kvar att göra film av, men den tog en hel del oväntade vändningar. Dessutom fick jag upptäcka hur amerikaner äter popcorn. De häller smält smör på sina. Det var lite kladdigt för min smak, men ganska gott.

Vi håller redan på att få in rutiner på dagarna. På morgonen tittar vi på tv, äter frukost, lite mer tv, plockar jordgubbar i jordgubbslandet, hittar på ett par aktiviteter och i slutet av dagen sitter jag i soffan med en bok, Emma lyssnar på sin cd-spelare och Alex sitter vid datorn. Med andra ord flyter det på ganska bra hittills.

Problemet med att jag är 17 är ju förstås att jag inte har körkort. Just nu kan Becca skjutsa i sin bil om vi ska åka till något speciellt, men när hon har flyttat hem igen fungerar ju inte det. Så nu på kvällen gick jag och Dave ut i garaget och letade efter en passande cykel till mig. Det blev till slut hans gamla mountainbike! Den cykeln är förmodligen äldre än mig, och eftersom det är en mountainbike är styre och sadel ungefär lika höga. Jag testkörde den ett tag, och man känner sig lite som en dubbelmacka på två hjul! Jag var nästan övertygad om att jag skulle cykla vilse i kvarteren, men det gick bra. Dessutom hade jag både karta och mobil ifall jag skulle tappa bort mig. Så nu kan jag ta mig runt själv.

Imorgon ska jag och Becca förhoppningsvis till Mall of America när jag har slutat jobba! Mall of America är USA:s största shoppingcentrum, det lär vara grymt stort. Men allt här är väl stort.

Bless// Johanna

Kommentarer
Postat av: Pernilla Kuniholm

Hej! Vad kul att Becca bor där så att du får någon annnan att umgås med också. Hur kommer det sig? Du verkar ha det jättebra! Åk en berg-och-dalbana i mall of America, du kommer inte tro att det är sant när du ser den anläggningen.

Vi saknar dig! Puss

2010-06-16 @ 07:52:32
URL: http://joyinlife.blogg.se/
Postat av: Sara

Tjolahopp!

du verkar ha de grymt bra! ja pratade med Johanna Käck nyss o vi kom överens om att ses i augusti om de funkar för alla. Kan du då? jag antar att du inte har något mer inplanerat...?

Ha de så bra o hälsa familjen från mej! (även om de inte vet vem jag e :P)

Kram!!

2010-06-16 @ 12:12:44
Postat av: Elin

åh allt låter helt fantastiskt! det passar som handen i handsken för dig, du som är både social, älskar barn och fixar allt!



jag är superavundsjuk samtidigt som jag är jätteglad för din skull! NJUT!

(okej nu har jag skrivit utropstecken efter varje mening men struntsamma! (ooops, igen...))



tusen pussar och kramar!

2010-06-16 @ 13:00:25
URL: http://www.elinhofmann.se
Postat av: Josefine

Hej!! Jag saknar dig jätte mycket, med det låter som du har bra:). Du måste maila ditt nya nummer till min hotmail så jag o mamma kan ringa dig!!



Puss, love you:D

2010-06-16 @ 21:42:29
URL: http://kuniholm.blogg.se/
Postat av: Agnes

Dubbelmacka på två hjul (y) Hihihihihih:D

Låter som att du har dt precis så bra som du hoppades... Hoppas att det är dt också ;)

Jättekul att du bloggar, kmr följa den med stort intresse tills det passar fröken att komma hem igen, hihi ;D

Missya, girl :) <3

2010-06-17 @ 15:53:15
Postat av: Johanna

Tack hörni, saknar er också! :)



Mamsi: Becca bor (bodde, hon har åkt hem nu) med oss för att hennes föräldrar åkte till New York en vecka, och hon och hennes systrar kommer inte överens (milt uttryckt).



Sara: Har ingen aning om augusti, men jag gissar att jag är hemma.



Puss!

2010-06-18 @ 03:21:22
URL: http://joyinlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0