Rubiks Kub

Åh vad skönt det är att vara ledig från skolan! Jag vaknade halv tio, skänkte en tanke till alla som satt i skolan, och låg kvar i sängen en stund till. Sedan gick jag upp, gjorde en mörk toast (vi hade inget ljust rostbröd) med ost och bacon till frukost och gjorde mig i ordning. Efter det löste jag ett korsord innan jag plockade med mig lite allt möjligt och åkte in till stan. På Centralen träffade jag Agnes, Gordon och Filip. Vi skulle nämligen hem till Agnes och hänga! Det var jättekul! Vi satt i hennes rum (fast jag låg på mage på en stor kudde), lyssnade på musik och Filip och Gordon löste Agnes Rubiks Kub ett antal gånger. De var helt fast vid den! Jag och Filip fick in en liten rutin: han löste kuben, gav den till mig, jag blandade den och han löste den igen. Det var ganska nördigt men väldigt kul. Vi åt lite, drack gräddte i soffan och pladdrade till klockan fem. Sedan åkte jag hem och åt middag själv. Mamma och min lillasyster hade redan ätit kinamaten som de hade köpt, men de sparade en portion till mig.

För en liten stund sedan laddade jag ner Googles webbläsare Google Chrome. Jag måste säga att jag tycker om den. Den känns liksom mjukare och smidigare än Internet Explorer. Dessutom går den ganska mycket fortare. Så nu har jag gjort smygreklam också :) Men med Chrome får man sånna där små röda sick-sack-streck under ord som datorn inte förstår. Jag upptäckte att "fotenad" inte får dem! Det betyder att mitt och Elins påhittade ord (som betyder "en promenad med avsikt att fotografera") faktiskt finns :)

Imorgon är det nationella prov i matte. Jag vet att jag borde öva, men jag känner att jag kan det mesta, så jag sitter här istället.

Nu är jag trött och funderar på att gå och sova om en liten stund.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0