I don't know how to fight, but I'll draw blood tonight if somebody tries hurting you.


Ibland är det ganska trevligt att börja skolan efter helgen. Speciellt när man har en lektion på hela dagen. Som ni kanske gissat inträffade detta idag. Jag åkte till skolan till kvart i tolv för att vara med den kristna skolgruppen på föreningsmässan, då alla föreningar får visa upp sig för ettorna, och hade efter det bara idrott mellan ett och tjugo över två. Så grymt skönt! Visserligen gjorde föreningsmässan att jag inte hann äta lunch, men jag tog igen det med en rejäl macka efter skolan. Och sedan åkte jag hem.

Igår var en väldigt mysig dag! Jag och mamma åkte till IKEA för att köpa lite småsaker, bland annat ramar till alla de foton vi har framkallat och ska sätta upp på diverse väggar. Tyvärr hittade jag inte de perfekta ramarna till mina bilder, så jag ska fortsätta leta. På eftermiddagen åkte vi till mina sysslingar och fikade. Det var jättetrevligt! Sedan på kvällen kom min kompis Sara hit, och vi spelade Wii Fit Plus i två timmar :) Vi blev riktigt bra på snöbollskriget!

Nu måste jag börja med läxor. Jag tänkte vara duktig och göra större delen av veckans läxor idag. Kanske. Däremot var jag jätteduktig på idrotten. Jag och Disa sprang 3 km på 18-19 minuter! Från Rålambshovsparken till Stadshuset och tillbaka utan att stanna. Dessutom gjorde jag min egen variant på intervallträning: sprang i samma tempo hela tiden, men bröt av med lite indianhopp eller höga knän eller hopp åt sidan och sånt. Pulshöjare!

Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0