10 minuter

Idag planerar jag att gå och lägga mig tidigt. Igår somnade jag inte förrän elva, och nu är jag trött. Jag brukar aldrig klara av att somna tidigt när jag säger att jag ska göra det, så vi får väl se hur det går. I vilket fall sitter jag här och gäspar.

Dagen har varit bra. Vi tittar på en tysk film på samhällskunskapen, och mitt under lektionen fick hela klassen sms från Fronter (vårt datasystem för kommunikation, typ). Det var jättekul att se hur det plötsligt dök upp minst 20 mobiler under bänkarna! Senare på dagen gick brandlarmet under svenskan. Hela skolan tog sig slött ut på skolgården, frös i fem minuter och fick sedan gå in igen. Jag och stora delar av klassen gjorde en "pingvinring". Det innebär att alla ställer sig i en ring och trycker axlarna mot varandra (som pingviner, titta på "Happy Feet" så förstår ni). Vi blev typ två och en halv ring, men vi frös i alla fall mindre. Eftersom vi är körklass stod vi även och sjöng. Vad annars?

Jag blev lite besviken på lunchen idag. På matsedeln stod det "Stekfisk med ananasdill". Jag och Agnes skämtade en hel del om genmanipulerad alternativt korsad ananas och dill, men det visade sig vara dill- och ananassås. Vilket i och för sig inte är helt vanligt, men det var inte så spännande som det lät. Dessutom råkade vi under lunchen tappa bort Gustav i matsalen... Jag såg honom ta en bricka och tallrik, men när vi andra hade tagit mat var han försvunnen! Efter en halvtimma kom han. Då hade han gjort läxor. Men visst låter det ganska fail att tappa bort någon i en matsal?

Nu ikväll har jag varit dansledare. Det var faktiskt lite mindre kaos än vanligt. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men jag klagar inte. Lite mindre skrikande säger man inte nej till. Innan jag åkte till kyrkan träffade jag Johnny utanför hans praktik i 10 minuter. Han fick egentligen inte lämna avdelningen på ålderdomshemmet där han praktiserar, men han sa att han bara skulle ut lite. Det är de små sakerna i livet som gör det!

Nu kanske jag borde göra mig i ordning för natten.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0