Lite kort i rocken :)

Idag blir det ett kort inlägg. Jag borde egentligen vara på väg mot att gå och lägga mig just nu, men kom på att jag inte skrev något igår.

Idag har jag haft en ordentlig utedag! Jag, min lillasyster och våra två kompisar Elin och Emelie var och åkte slalom i Väsjöbacken i Sollentuna idag. Det var så galet kul! Vi kom till backen runt kl. 10 och köpte liftkort direkt. Jag ställde mig först i den längsta kön vid hela anläggningen, men insåg efter en minut att det var kön till skiduthyrningen. Vi köpte våra liftkort och gav oss ut i backen. Det fanns tre backar och en lift, så det var inte så stort men grymt kul! Vi åkte skidor i fyra timmar och åkte sen hem till Elin och Emelie och var med dem en stund. Jättekul!

Nu måste jag sova! Det är skola imorgon. Det ska bli kul att träffa kompisarna igen efter tre veckors lov, men jobbigt att gå upp så tidigt. Nåja, januari blir nog en rätt skön månad. Då söker det in nya elever till skolan så alla musiklektioner är inställda eftersom musiklärarna testar nya elever! En hel del håltimmar, med andra ord :)

Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0