Det bara fortsätter utan slut

Idag har varit lite som igår: präglat av smärta. När jag sitter är det ingen fara, men att resa sig och gå har varit jobbigt. Speciellt trappor! Min kompis Anna kommenterade att jag inte var en vacker syn när jag gick i trapporna i skolan :) Det ligger något i det. Jag har aldig insett hur trött man blir av att ha ont, men jag är helt slut nu. Det är ju en sak att ha lite ont när man är pigg men när jag kom till pendeltågsstationen i eftermiddags efter skolan skulle jag gå nerför trappor där också, och jag trodde nästan att jag skulle bryta ihop. Som tur är kom jag hem utan tårar, så än klarar jag lite till. Men blir det inte bättre imorgon vet jag inte hur jag ska orka!

Som tur är kan jag sitta utan problem, och man sitter ju en hel del i skolan. Jag och några kompisar var nere på fritids idag och spelade biljard. Det var jättekul! Det var några fyror som spelade när vi kom dit, så vi fick sitta på några bänkar i biljardrummet och vänta. Jag och tjejerna satt där först, men sedan kom några killar i vår klass (det börjar redan låta illa :)) och skulle förstås sitta med oss. Det blev sjukt trångt och slutade med att jag fick sitta i Fabians knä. Killar är ju killar, så de var ganska högljudda och knuffades en del. En efter en flyttade de andra tjejerna från vår bänk till andra sidan rummet och jag blev kvar med grabbarna! Det var faktiskt riktigt kul :) De knuffade ju förstås på mig med, men lite snällare, haha. Sedan fick jag i alla fall spela, så jag och Marre spelade mot Anton och Fabian, och vi var inte så mycket efter. Tyvärr hann vi inte spela färdigt så vi vet inte vem som skulle vunnit.

Just nu sitter jag här och gäspar asmycket! Det har jag gjort ända sedan vi gick från skolan. Om 45 minuter ska jag iväg till kyrkan och dansa! Med mina ben! Jag fruktar att det kommer kännas en del, men mamma är övertygad om att all träningsvärk kommer försvinna om jag får röra mig ordentligt. Sedan är det gympa imorgon igen. Jag vet verkligen inte hur jag ska fixa detta. Jag har lite lite ångest-skrattattacker nu, men det ska väl gå bra. Det som inte dödar en gör en starkare, heter det ju. Jag antar att jag får tänka på något roligt, typ som att dansa :) Men det ska bli kul att komma igång igen. Mina två killkompisar kommer och provar att dansa idag och det ska bli grymt kul!

Plus allt annat skar jag mig mitt på vänstra pekfingret idag med min almanacka!
Bless// Johanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag är lite ledsen för att du inte skrev om stackars mig som ligger hemma sjuuuuuuk

2009-01-14 @ 19:49:05
Postat av: elin

jag är lite ledsen för att du inte skrev om stackars mig som ligger hemma sjuuuuuuk

2009-01-14 @ 19:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0