Hjärtevän

Den här dagen började lite sorgset. Jag åkte till kyrkan med pappa och lillsyrran för att vara med på Sara T:s sista gudstjänst i Stockholm! Imorgon åker hon till Karlskoga, och jag kommer sakna henne så sjukt mycket! Så vi grät lite allihopa och sa ett ordentligt hejdå. Hon kommer få det jättebra i Karlskoga, och vi kommer fortsätta vad hon har startat i kyrkan. Vilket inte lindrar saknaden alls.

Efter gudstjänsten åkte jag in till stan och träffade min kompis Leo. Det var ett tag sedan vi sågs, så det var jättekul att träffa honom. Vi promenerade runt lite och satte oss till slut vid Nybrokajen för att jag hade så sjukt ont i fötterna. Jag hade på mig klackskor som gav mig fruktansvärda skavsår! Blåsor på lilltårna, skavsår på hälarna och blod mellan "pektån" och "långtån". Men vi hade väldigt trevligt när vi satt där och pratade. Efter en stund gick vi tillbaka till Drottninggatan, där vi sa hejdå och jag svängde in till second-handaffären Beyond Retro bakom Åhlénshuset. Där köpte jag min karnevalklänning!! Vi har karneval i skolan på torsdag, och jag ska vara utklädd till 1800-talsdam. Därför köpte jag en ganska söt rosa prinsessklänning med tre tygrosor på. Jag säger att den var söt för att den var det, men jag kommer nog aldrig ha på mig den igen :) Den var lite för stor, så mamma var jättegullig och sydde in den nu ikväll. Jag säger inte vad vårt nummer går ut på... :)

När jag åkte hem från stan sms:ade jag Johnny och träffade honom på pendeltågsstationen hemma. Han, jag och vår kompis Pontus tog bussen en bit, och sedan gick jag och Johnny upp till lekparken nära pappas hus och satt på en bänk. Det var jättekul att träffa honom :)

Nu ikväll flyttade vi till mamsen. Jag fixade dessutom min lillasyrras bloggdesign :) Här kan ni se den. Imorgon blir det skola och golf på eftermiddagen med pappa.
Bless// Johanna


Kommentarer
Postat av: Kärleken

Så fort du lämnade mig för dagen, kände jag saknaden!

de finns ingenting mer värdefullt för mig, än dig!

varje gång jag kollar dig i ögonen, känner jag lyckan, och glädjen att få dela den lyckan med dig!

Johanna Kuniholm, Jag älskar dig!

2009-08-30 @ 23:20:39
Postat av: Malin

Sv: Absolut, slutar i och för sig fyra på fredag, när slutar du :) ? Jag slutar tyvärr fyra alla dagar utom onsdagar, då slutar jag halv två.

Tack & Kram :)



2009-08-31 @ 12:01:37
URL: http://fliegen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0