Another day, another song

Jag kände just nu att det var ett tag sedan jag uppdaterade min dagboksblogg, så det är bäst att jag sätter igång. Bered er på ett lååångt inlägg :)

Jag börjar där jag slutade: höstlovet. Det var ett grymt lov! Jag, min lillasyster och vår kusin var hos mormor och morfar i Motala måndag-torsdag. Det är verkligen avkoppling! Mormor och morfar är världens mysigaste människor, och i Motala tog vi det lugnt och gick lite på stan. Jag fick en jättesnygg väska i förskottsjulklapp! Egentligen skulle jag köpa den själv, men mamma hade glömt att sätta in tillräckligt med pengar på mitt bankkort, så mormor betalade den och sa att jag fick den i julklapp istället för att hon skulle skicka upp pengar till jul. Det var jättesnällt av henne! Min lillasyster tänkte köpa ett par stövlar men ändrade sig. Vi åkte buss till och från Motala och det gick bra. Fyra timmar buss är lite segt, men jag och syrran lekte "20 frågor" och sådant. På hemvägen hade vi tre godispåsar med oss! :)

Fast när man tänker på det var nog inte fyra timmar buss så långt. Mina tre kompisar åkte 36 timmar buss på lovet! De åkte till Frankrike med ungdomsgruppen i sin kyrka. 36 timmar är en hel del, så jag ska inte klaga :)

Det känns inte som att det var en vecka sen höstlovet slutade. Det känns så grymt mycket längre. På Alla helgons dag, 1 november, var jag i kyrkan i 11 timmar. Vi hade en jättestor ungdomsdag med ungdomar från pingstkyrkor från hela Stockholm! Jag hjälpte till i vårt café, Café Heaven Eleven, och deltog i SingStar-turneringen. Det var jättemånga olika turneringar runtom i kyrkan och den skola som vi hade hyrt som ligger tvärs över gatan. Bland annat tävlade man i Sten-sax-påse, Guitar Hero, pingis, volleyboll, SingStar och radiostyrda bilar! Sedan på kvällen hade vi ett stort möte, där vår dansgrupp dansade och ett så sjukt bra band spelade. Hela dagen hette Unite Sthlm-dagen, och bandet hette därmed Unitebandet. De spelar även på nyårsfestivalen Unite, som kommer bli helt grym. Tyvärr ska jag inte dit. Jag ville gärna det, men jag och familjen ska på Footloose på nyårsafton och gå ut och äta. Det kommer bli kul det med.

Nu i veckan har det väl inte hänt så mycket. Jag har faktiskt inte haft några prov alls! Det är ganska ovanligt :) Nästa vecka har jag matte- och engelskaprov. Hoppas att det går bra, jag behöver egentligen räkna matte nu. Oturligt nog är det ju så mycket roligare att blogga och vara inne på Facebook än att räkna matte :)

Förhoppningsvis blir det väl lite räkning snart
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0