Here's the countdown: 3, 2, 1, you'll fall in my arms now.


En sak som jag aldrig har varit med om är en bilolycka. Jag har haft min beskärda del av vrickade leder och ett brutet nyckelben, men jag har varit förskonad från bilolyckor. På grund av en mörkhårig man utan personnummer i en liten röd bil är detta inte längre sant. Han körde rakt in i högra sidan av vår bils bakdel i en korsning. Vi kände en rejäl stöt i bilen, och alla rycktes till. Pappa körde in till sidan, och mannen i bilen bakom gjorde samma sak. Han hade tydligen försökt köra förbi oss in i filen för att svänga vänster vid korsningen, men grovt missbedömt avstånden och brakat in i åtminstone en halvmeter av vår bil. Pappa gick och pratade med honom, och han hade tydligen lånat bilen av en kompis, men kompisen hade en försäkring så vi slipper betala reparationen. Hur skadade eller inte skadade vi blev är lite oklart. Jag satt inte lutad mot ryggstödet, så jag hade rygg och nacke någorlunda spänd och undgick därför den värsta whiplash-effekten. Pappa, min lillasyster och våra två kompisar Elin och Emelie som åkte med oss satt alla mer avslappnat och deras huvuden knyckte till mycket mer än mitt. Både min lillasyster och Elin kände av huvudvärk nu ikväll, men vi får se hur de mår efter lite sömn. Det var en lite läskig upplevelse, men allt gick ju bra. Jag lever och mår bra, ingen oro :)

Efter incidenten åkte vi vidare till den plats vi egentligen var på väg till: Tom Tits Experiment i Södertälje. Jag har inte varit där sedan i lågstadiet, och såg verkligen fram emot att få komma dit igen. Jag blev inte besviken! Vi hade en jätterolig dag med såpbubblor, dansmattor, optiska illusioner och en spegelsal där man blev lurad mer än en gång! Det var verkligen roligt att gå runt och testa alla möjliga experiment. En bra utflykt när det regnar :)

Imorgon ska jag hjälpa min lillasyster och Emelie att redigera en låt som de har skrivit och spelat in! Låten är en themesong till deras filmserie om Berra och Bertil som har spelats in med digital- och mobilkameror. Det är jättemysiga filmer som nu ska få sin egen sång :) Dessutom ska jag titta förbi pojkvännen som åker på festival imorgon. Hans och hans kompis husvagn luktade "man" efter en halv dag...
Bless// Johanna

Kommentarer
Postat av: Elin

undra hur mans-doften blir efter ett par dagar? :P

2010-08-10 @ 00:29:20
URL: http://elinmagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0