KM i ljuskastning genom caféluckan

Godnatt därute! Nu börjar jag känna igen fredagarna igen: middag, kyrkan, ligga i sängen med datorn när jag kommit hem från kyrkan. Typ så här dags varje fredag brukar jag blogga under terminerna. En ganska trevlig vana, trots att mina ögon håller på att falla ihop. Jag ska försöka hålla mig vaken tills inlägget är slut.

I morse var det skolfoto igen. Den här gången skulle den kristna skolgruppen Credo fotas. Enligt vår ordförande Caleb var det 38 personer som hade anmält intresse för gruppen, men vi var 14 på fotot. Det blev i vilket fall fint. Jag tyckte att det var kul att få en första uppfattning av den kristna gruppen på Kungsholmen. På min gamla skola var vi 3 medlemmar sista året, så en så här stor grupp kommer bli jättekul. Man märker verkligen skillnad i attityder från både skola och elever kring olika typer av skolgrupper om man jämför med min gamla skola. Där fick vi visserligen ha en kristen skolgrupp, men vi fick inte ha möten på klassrådstid trots att elevrådet annonserade om att de ville att man skulle starta egna elevråd med olika inriktningar. Orsaken var att skolan skulle vara politiskt och religiöst obunden. Här på Kungsholmen finns både MUF, Kungsholmens Unga Röda, Amnesty och Credo. Jättekul! :)

Efter skolan sprang jag runt halva Kungsholmen och en del här hemma efter en pennvässare, sudd och en liten rutad skrivbok. Varför har inte en enda pappersbutik vanliga små grå stålpennvässare? Jag har tappat bort min och kan verkligen inte hitta en likadan. Efter att jag kom på att jag hade 6 kronor på mitt betalkort åkte jag hemåt och bad mamma sätta över pengar samtidigt. Jag cyklade till stationen imorse, men när jag åkte hem åkte jag en station för långt, gick och köpte allt jag behövde och åkte sedan tillbaka till cykeln och cyklade hem. Detta gjorde att jag kom hem vid fyra trots att jag slutade halv ett! När jag kom hem var jag så trött att jag satte mig i min sackosäck och höll på att somna.

Nu ikväll har jag stått i café Heaven Eleven i kyrkan med Sara. Det var jättekul! Philip, Tobbe och Emma stod också där och "hjälpte" oss. I själva verket pratade de bara, men det var mysigt med sällskap. Johnny och Linus var där en stund men de åkte ganska tidigt. Philip kom på en ny sport: ljuskastning genom caféluckan ner i soptunnan inne i cafét. Han ställde sig utanför luckan med ett utbränt ljus i handen och försökte pricka soptunnan. Det gick sådär... De andra testade också, men det var bara Tobbe som klarade det! Han vann vårt KM (kyrkmästerskap)!

Nu ska jag sova snart. Johnny ringde för två minuter sedan, jag hade velat prata med honom men mamma sover i rummet bredvid mig.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0