VM och sånt

Danmark-Sverige. 1-0. Sketans danskar! Jag antar att jag inte är den enda som såg VM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark nu ikväll. Det är så surt att förlora när man har fått två mål bortdömda! Eftersom Portugal just nu leder över Ungern med 3-0 känns VM-platsen mer eller mindre förlorad. Det krävs att Sverige besegrar Ungern och Malta besegrar Portugal i sista kvalmatchen för att Sverige ska gå till play-off om en slutspelsplats. Vilket inte kommer hända. Typiskt...

Idag har jag, förutom att titta på 22 svettiga män som springer efter en boll på tv, städat, bakat äppelpaj och varit inne i stan. Jag kände att jag behövde komma ut en liten stund, så jag åkte in till stan och tittade i affärer. På väg in träffade jag mina kompisar Hanna, Sara och Hannas pojkvän Nisse. Jag är inte helt säker på hur jag lärde känna Hanna och Sara, men jag tror att det är blandat kompis kompis och i en kyrka och lite allt möjligt. I vilket fall åkte jag tåg med dem till stan, och det var jättekul! Jag satt och skrattade hela vägen! Väl inne i stan gick vi åt olika håll, och jag gick runt i Gallerian och på Drottninggatan. Jag köpte en sjukt snygg tröja på Carlings! Sedan åkte jag hem och åt middag.

Jag saknar Johnny. Vi träffades senast i måndags, och han är i Dalarna i helgen... Det är knäppt hur upptagna vi båda är, men vi har så mycket aktiviteter i veckorna att det kan vara svårt att träffas så mycket. När jag berättade det för min kompis Agnes svarade hon "Ja, men ni har ju i alla fall ett liv, till skillnad från mig och min pojkvän som träffas nästan varje dag". Skönaste svaret! Men på måndag ska jag i alla fall träffa honom :)

Imorgon är det matte och samhällskunskap som gäller. Det ska tydligen regna, och det passar utmärkt till pluggandet.
Bless// Johanna


Min nya jättefina tröja från Carlings :)


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är svårt att inte skratta med Hanna och Sara ;)

2009-10-11 @ 00:21:36
URL: http://fliegen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0