Oj då

Nu ska detta bli ett kort inlägg. Borde egentligen ligga i sängen, läsa och försöka sova nu, men jag vill blogga först.

För en halvtimma sen kom jag hem från dansen i kyrkan. Det var jättekul! Vi gör en ny dans till en låt som heter "Right now" med This Beautiful Republic. Sjukt bra lite rockigare låt! Dansen blir helt grym! Jag och min kompis Sara kom på tre nya steg idag, så det går långsamt framåt. Snart är vi färdiga, och vi ska visa upp den 19:e maj. Ett litet tag kvar, alltså.
Igår var jag inte och dansade. Jag hade tänkt göra det egentligen, men när jag satt i skolan och fördrev tiden fick jag sällskap av min kompis Fabian som övertalade mig att stanna kvar och softa med honom. Vi satt och pratade lite och skrattade och bara hade det skönt i tre timmar! Tiden bara flög iväg, så vi gick från skolan tjugo i åtta på kvällen, och jag kom hem kvart i nio! Jag sa till pappa att vi pluggade inför nationella provet som vi hade idag, och det fanns väl liiite sanning i det. Vi samlade kraft inför provet :) Men det var jättetrevligt att verkligen kunna slappna av när skolan var helt tom. Det är något med honom som gör att man blir väldigt lugn.

Idag har jag som sagt haft nationellt prov i engelska. Uppsats, blä! Men det gick väl bra. Jag skrev sammanlagt kanske två A4 om mitt gymnasieval på engelska. Jag kände mig lugn och skrev så gott jag kunde. Hoppas att det gick bra! Resten av dagen har jag spenderat i slöjdsalar. Alla nior fick efter provet resten av dagen på sig att arbeta med det designprojekt som alla gör i bilden. Jag och Pellan var i träslöjden först, åt lunch, tillbaka till träslöjden och sedan till syslöjden. Min stol/fåtölj går framåt! Imorgon har jag slöjd igen och då ska jag komma ännu längre.

Nu måste jag nog lägga mig. Pappsen blir nog inte så glad annars.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0