Gymnasieval

Jag sitter just nu och surfar runt på olika gymnasieskolors hemsidor. Det är ju ett litet tag kvar till gymnasievalet, men jag vill börja skaffa mig koll redan nu. Gymnasiemässan i Älvsjö är om en knapp månad och jag vet i alla fall två skolor jag ska kolla upp där. Jag har skrivit ner lite info om dessa skolor i ett dokument, så att jag vet var jag har det. Just nu jag nyfiken på S:t Eriks och Kungsholmen. Jag går ju redan i musikskola, så det kommer nog bli ett estetiskt program eller något med musikinriktning. Min kusin har gått natur/kör på Kungsholmen, och hon trivdes jättbra så det är ju något jag helt klart kan tänka mig. Men vi får väl se vad som händer och var jag till slut hamnar... Tycker du att länkarna verkar bra? :)

Igår hade jag så sjukt kul! Efter skolan följde jag med min kompis Pellan hem. Vi funderar på att tillsammans med lite annat folk göra en dans till skolans årliga "Dans på Gården", Dpg. DpG är en jätterolig tradition, där varje årskurs lär sig en dans (pardans) och visar upp för hela skolan. Vi nior började i veckan öva vår squaredance (finns beskrivet i ett inlägg längre ner). Till DpG får man också göra egna danser och visa upp. Varje år sedan vi gick i sexan har jag, Pellan och Marre sagt att vi ska göra en dans, men vi har aldrig kommit särskilt långt. Nu är det sista året så nu har vi verkligen bestämt att det ska bli av. 
 
Det första man måste fixa när man ska göra en dans är musiken. Därför åkte jag och Pellan hem till henne igår för att planera vår musik. Vi ska nämligen mixa ihop tre låtar till en, och dansa till det. Jag ska inte avslöja för mycket, men kan säga att denna mix innehåller lite blandad musik och kommer bli så otroligt sjukt fantastiskt bra!!! Vi var helt lyckliga igår när vi testade att spela låtarna med den klippning som vi vill ha. Pellan skulle börja klippa idag, och ta med det hon hunnit till i kväll.

Ikväll ska vi nämligen på övernattning hos vår kompis Marre. Det blir lite tjejer från klassen som ska käka middag, titta på film och sova över. Det ska bli jättekul! Marre har bestämt att vi ska se "She's the man" för att hon alltid citerar ur den filmen :) Vi har även planerat in ett kuddkrig!

För övrigt var jag också i kyrkan igår med Pellan och hennes kompisar Florian och Victoria. Det var bara lite flummigt (som alltid när Pellan, Florian och Victoria är tillsammans) och vi hade sjukt kul!
Bless// Johanna


Kommentarer
Postat av: Anki

Jag vill också vara med och dansa!

2008-10-19 @ 16:37:56
URL: http://drommarbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0