You still own my lonely mind.

Nu är det inte långt kvar. Om två dagar får jag träffa min mamma och lillasyster igen! Jag har verkligen saknat dem, precis som jag saknar resten av familjen och vännerna!

Idag körde Alex barn-triathlon. Han startade vid tjugo i nio, så vi åkte hemifrån vid halv åtta. Det är rätt tidigt en söndagsmorgon. Alex var jätteduktig och klarade sig igenom hela triathlonen på mycket snabbare tid än förra året. Tyvärr var växlingarna och löpningen lite för otränad, så hans tid var faktiskt sämst i hans åldersgrupp. Fast vi var ändå jättestolta över honom! Hela tävlingen anordnades av den gymkedjan som vi tränar på, så tävlingen var vid deras gym i en grannstad. Runt tävlingsområdet fanns en stor äng med en scen och målgången, och där fanns även lite sponsorer och företag som ville göra reklam. Bland annat hade en gymnastikklubb för barn tagit med sig trampett och liten satsbräda och mattor och sånt, som barnen fick testa på. När det inte var så mycket folk där gjorde jag också en volt i trampetten! Jag var bara tvungen :)

Eftersom tävlingen startade tidigt och inte tog så lång tid var vi klara runt klockan tio. Vid elva skulle Alex och Emma på deras kusins födelsedagskalas i en inomhusvattenpark, så innan dess åkte vi till Perkin's Restaurant & Bakery och åt brunch! Det var så gott! Jag åt pannkakor och en röra av scrambled eggs, bacon, stekt potatis och smält ost. Lite ovanlig kombination för mig, men riktigt smaskigt. Jag klarade faktiskt av att äta upp allt fast jag trodde att jag skulle rulla ut sedan :) Medan Dave skjutsade barnen till kalaset åkte jag, Åsa och Kerstin hem för att hämta presenterna som vi glömde hemma. När vi hade lämnat dem åkte vi och shoppade lite. Först åkte vi till sportaffären där jag köpte en träningströja, och sedan åkte vi till en bokhandel. Där fikade vi och gick och tittade på böcker i två timmar! Man blev helt uppslukad av böckerna. Jag måste förbi ett bibliotek när jag kommer hem :)

Resten av kvällen har vi ätit middag på en mexikansk restaurang med alldeles för mycket luftkonditionering, och spelat ett jätteroligt nytt spel som Åsa köpte. Det heter något i stil med What's in a pickle? och går ut på att man får kort med ord som man ska "passa in" i varandra. Det blir jättekul, för man ska tänka ut vad som får plats i något annat. En rad med kort vi fick var:

Sylt får plats i tunntarmen. Tunntarmen kan få plats i en älg. En älg får plats i ett päronträd. Päronträd kan finnas i kvicksand.

Det blev lite knasiga kombinationer ibland :)

Imorgon ska vi inte göra så mycket. Alex upptäckte att på matstället bredvid den mexikanska restaurangen delar de ut gratis Root Beer Floats imorgon. Det är vaniljglass i en cola-liknande läsk, som han tydligen tycker väldigt mycket om. Så dit ska vi cykla.
Bless// Johanna

Alex under simdelen av sin triathlon. Efter simningen sprang de ut och cyklade och sprang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0