I'm a legal alien.

New York fortsätter att fascinera oss. Mamma börjar bli riktigt sugen på att flytta hit, men jag tycker för mycket om Stockholm för det :)

Idag har vi gått runt i Midtown. Vi gick i princip i sex timmar i sträck. Mina fötter är helt slut! Först åkte vi till FN-huset och gick en guidad rundtur. Sedan promenerade vi till Rockefeller Center, åt lunch/fika på ett café i Saks på Fifth Avenue, åkte upp till översta våningen i Rockefeller Center (65:e våningen!), gick i affärer på Fifth Avenue och mer eller mindre ramlade in på hotellrummet. Det var jättehäftigt att se hela New York från Rockefeller Center!

Efter lite vila på hotellet gick vi ut och åt middag på restaurangen The View. Det var riktigt roligt! Restaurangen ligger precis vid Times Square, på 48:e våningen, och snurrar! Ytterväggarna är av glas, och inuti det fyrkantiga huset finns en rund restaurang och bar med panoramafönster som sakta snurrade runt. På en timme tog man sig hela vägen runt och fick utsikt över hela New York. Maten var buffé, så för en gångs skull fick vi äta grönsaker på riktigt :)

Dessutom måste jag ju lägga in trailern för en film som jag jättegärna vill se!



Imorgon blir det MoMA och Central Park. Sedan kommer jag hem igen.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0