Så var det över för den här gången.

Just nu håller jag på att somna sittandes. Det gör vi allihopa här hemma. Men nu är vi faktiskt hemma i Sverige igen. Jag måste erkänna att det är lite skönt. Jag har saknat min säng, speciellt eftersom jag endast sov en timme i natt på flygplanet.

Igår var den allra sista chansen i New York. Mamma kom på att vi hade glömt att se Ground Zero, där World Trade Center stod innan 11:e september 2001, så vi åkte dit och gick in på ett minnesmuseum med berättelser från folk som berördes av terrordåden. Tyvärr klarade jag bara av tjugo minuter, så vi åkte tillbaka till hotellet och drack iste på Starbucks istället. Det var inte riktigt lika fuktigt i luften som de tidigare dagarna, så vi kunde faktiskt sitta utomhus (om än i skuggan). Sedan hämtade vi väskorna, åkte tåget till flygplatsen och gjorde oss beredda på att åka hem. Min lillasyster ville verkligen inte åka hem! När vi kom till Sverige i morse svarade hon oss bara på engelska. Tills hon blev för trött, det vill säga.

Flygresan gick bra. Planet gick halv sex på kvällen från New York, och landade på Arlanda kvart över sju på morgonen svensk tid (kvart över ett på morgonen amerikansk tid). Mamma tvingade oss att försöka sova efter klockan tio amerikansk tid, men jag sov bara mellan kvart över elva och halv ett. När vi kom hem, vid halv nio, gick vi och la oss en stund. Av någon anledning kunde jag inte somna, så jag låg och lyssnade på musik och vilade i en timme. Så nu är jag alltså ordentligt jetlagad. Det blir en tidig kväll ikväll.

När vi kom hem kände jag verkligen att jag inte har varit hemma på en och en halv månad! Jag har haft en otroligt kul USA-vistelse, och skulle definitivt göra om det, men det är rätt skönt att vara hemma nu. Jag vill verkligen tacka Åsa och Dave som har varit helt underbara värdar/tillfällig familj :)

Nu ska jag se till att inte är för aktiv men inte somnar heller. Det lutar mot radio och spel på datorn.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0