If every simple song I wrote to you would take your breathe away, I'd write it all.


Hej människor! Snart är påsklovet slut. Det känns som att det här lovet har pågått en halv evighet! Varje morgon har jag vaknat, legat i sängen en timme och tänkt "det är fortfarande många dagar kvar av lovet". Men nu börjar det så smått dala.

I måndags träffade jag äntligen Johnny. Han ringde mig när han vaknade, och eftersom hans mobil hade dött var han tvungen att åka till sin pappa och hämta laddaren. När han kom till sin pappa ringde han mig, och jag tog mig dit på en halvtimme. När jag ringde på dörren kom ingen och öppnade, utan Johnny ringde och sa att dörren var öppen. Då hade han precis somnat när jag kom dit! Så jag halvsov med honom ett tag :)

I tisdags var jag och mina kompisar Maria och Elisabeth i stan och shoppade! Jag köpte min kompis Felicias iPod Nano (eftersom hon har fått en iPhone och min mp3 hade trasig skärm), ett par jeans på Myrorna som ska klippas till shorts i sommar samt en jättejättesöt sommarklänning! Den är svart i botten med massor av blommor på! Vi gick på stan i sisådär fem timmar, varav lunchen på Citykonditoriet tog åtminstone en och en halv timma. Det var så sjukt mysigt att bara gå runt på stan och nästan låtsas att vi fortfarande går i samma klass och tar tåget tillsammans varje morgon, precis som vi gjorde i sex år.

I onsdags gick jag ut och promenerade med Pontus på kvällen. Pontus är gymnastiktränare, så vi gick förbi gympahallen där alla tränare i den klubben har tränar-träningar på onsdagskvällar. Jag blev så sjukt sugen på att vara med och hoppa trampett och trampolin! Förhoppningsvis kan jag träna där på onsdag! När jag skulle hem var det ganska sent, så jag fick skjuts med Pontus som övningskörde mig hem (hans pappa var förstås också med, man får inte övningsköra själv). Han var duktig på att köra :)

I torsdags kväll hade jag, Disa och Gordon Ice Age-maraton hemma hos Gordon! Vi såg alla tre filmerna och åt pizza framför tv:n. Det var sjukt mysigt, även om jag inte kom hem förrän halv tolv. Mamma var ganska orolig över att jag skulle åka pendeltåg själv så sent, men det gjorde jag ändå. Både hennes och mina kompisar tycker att det är rätt kul att hon fortfarande hämtar mig överallt, men jag ser det som kärlek :)

Igår var jag en liten stund i stan med Disa, Agnes, Jossan och Agnes kompis Elsa. Vi gick i ett par goth-butiker (inte min idé, men väldigt roligt) och åt Ben&Jerry's-glass i Gamla stan. Sedan åkte jag hem och bakade cupcakes med min lillasyster. De blev sjukt goda! På kvällen var jag förstås i kyrkan. Vi slängde ihop allt mjukt vi kunde hitta i en hög, la oss där och tittade på Evan Almighty! Det är en sjukt rolig film. Ett till plus var att Johnny var i kyrkan :)

Som ni märker har det varit full rulle hela lovet. Det börjar kännas nu. När jag kom hem igår kväll var jag helt utmattad och mådde lite halvdåligt. Helt plötsligt blev jag stressad och ledsen och jag vet inte vad. Så idag är jag trött. Inte sovit-för-lite-trött, utan utmattad-i-både-huvud-och-kropp-trött. Jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller om allt bara har gått lite för fort, men idag ska jag bara ligga i sängen. Förutom ikväll, då jag förhoppningsvis ska träffa Johnny. Han trodde att han skulle kunna träffas då.

Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0