Värkdag

Idag har jag haft ont i kroppen. Nej, jag har inte svininfluensan. Jag har bara haft ont i olika kroppsdelar under olika tider på dagen. Träningsvärk i rumpan och ljumskarna hela dagen, lätt kramp i vaderna på gympan, ont kring revbenen när jag andades på kvällen, och en antydan till huvudvärk just nu. Skumt hur allt kan komma under samma dag! Det värsta var vaderna på gympan. Vi hade konditionstest i Rålambshovsparken och skulle springa 3,3 km utan att stanna. Om man ville fick man ta tid på sin löpning, och jag var nyfiken på hur fort jag sprang. 21 minuter är ganska exakt vad jag förväntade mig! Den bästa i vår klass, Melina, sprang på 13 minuter!! Hon tränar visserligen friidrott, men ändå! Efter ungefär 1,5 km började jag känna att det gjorde lite ont på insidan av vaderna. Jag struntade i det och sprang hela loppet, men det gjorde ganska ont mot slutet. Efter lite vila och stretch gick det turligt nog över.

Imorgon har vi vår första konsert!! Det ska bli jättekul! Jag var tvungen att åka förbi mammas hus nu på kvällen och hämta lite konsertkläder. En fin tröja i höstfärger med ärm som minst går över armbågen är inte helt lätt att hitta. Jag löste problemet genom att hämta ett rött linne och ha en svart skjorta med trekvartsärm över. Till det är svart kjol och svarta strumpbyxor obligatoriskt. Åh vad jag längtar till imorgon kväll!


Dagens skönaste sms:
Från Johnny "Hej, jag hinner inte vänta på dig idag. Måste åka och hjälpa en kompis med en ödla som är sjuk :(" Är det vanligt att ödlor blir sjuka? Tänk om den fick svininfluensan!! Jag tyckte faktiskt att det var en ganska kul anledning att inte kunna träffas, även om det inte var kul att vi inte hann träffas.

Nu ska jag sova. Förhoppningsvis hjälper det mot huvudvärk.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0