Skriv något här

Ursäkta att jag inte har uppdaterat på några dagar. Jag har haft massor för mig, och inte riktigt haft så mycket lust att skriva. Men nu är jag här :)

I onsdags hade jag och klassen vår soaré!! Det var helt galet roligt!!! Vi hade typ 16 uppträdanden av olika slag. Alla var jätteduktiga, och det kom en del folk och tittade. Jag sjöng "Pieces" av Red, och det gick jättebra! Jag och Daniel, som skulle spela piano till mig, hade inte övat alls innan den dagen men på lunchrasten körde vi igenom låter tre gånger och sedan satt den. Okej, jag gjorde ett litet fel men vi löste det :) Vi hade sagt att soarén skulle vara mellan 18.30 och 20.30. Därför känns det lite pinsamt att vi i själva verket slutade alltihopa 21.15... Det var verkligen inte meningen! Skolan brukar låsas och larmas 21.00, och två minuter i nio började jag få panik. Vi kunde inte få tag på kvällsvaktmästaren som skulle låsa och larma, och om han skulle larma hela skolan skulle vi vara ganska så rökta. Jag var verkligen rädd för vad som skulle kunna hända, men till slut hittade Annika honom och han sa att det var okej att vi fortsatte en stund till. Efter det så gick allt bra, och vi fick en drömavslutning på kvällen. Vi hade bestämt att vi skulle sjunga en enkel körsättning av Beatles låt "With a little help from my friends", som handlar om att man behöver vänner och sådant, och den blev så bra att publiken ville höra den igen. Vi hade stått och gungat lite när vi sjöng den första gången, men andra gången la vi armarna om varandras axlar och gungade från sida till sida. Det var så härligt att få stå med alla vänner som man har känt i 6 år och sjunga att man kommer att klara av alla svårigheter med lite hjälp från sina vänner. Helt fantastiskt!

På valborg var jag på kyrkans församlingsgård. Dansgruppen dansade, och det gick väldigt bra. Jag träffade några kompisar som jag spenderade kvällen med, bland annat en kille som jag gick i lågstadiet med. Han heter Johan och är kompis med min kompis Viktor. Han är så sjukt rolig! Vi tre, Sara och Tobbe skrattade verkligen så sjukt mycket hela den kvällen! Man sköt massor av fyrverkerier vid kvart över nio, och det var så mycket att vi började fundera på om det inte var nyårsafton trots allt :) Jag älskar fyrverkerier!

Igår var jag på födelsedagsfest. Marre och Elin har fyllt 16 resp. 15 år och firade tillsammans med en picknick i Vasaparken och övernattning hos Elin. Vi var åtta personer på picknicken och fem på övernattningen. Elin och Marre hade tänkt att picknicken kanske skulle hålla på i en timma, högst två. Vi var i Vasaparken i fyra timmar! Vi tog foton på temat Glädje till Noons bildprojekt, och satt på en filt och fikade. Noon visste ungefär vilken typ av foton hon ville ha, och vi ställde gärna upp som modeller, så vi hoppade upp och ner i en backe, stod på händer och klättrade i träd. Jag, Saskia och Elsa klättrade i trädet, och jag fick skrapmärken på benet, foten och armen :) Men det är så man ska inviga sommaren! Efter picknicken åkte några av oss hem till Elin och åt middag, tittade på Robinson, drack te och pratade till klockan 4 på morgonen! Det var verkligen jättemysigt! Elin och Marre hade lagt ut luftmadrasser över hela golvet i källaren, så vi svepte in oss i våra täcken och hade tjejsnack i flera timmar. Det var verkligen härligt!

Nu ska jag inte skriva mer känner jag. Kan upplysa kort om att min balklänning nästan är färdig, balskorna ska köpas imorgon, min syssling döptes i kyrkan idag och att jag är fruktansvärt allergisk just nu. Jag lyckades hålla det kort! :)
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0