I see lovers walking the streets, while I'm alone

Mmmmmm... Jag sitter här och äter gräddkolaglass! Så sjukt gott så att jag nästan svimmar! Mamma har köpt 1,5 liter av denna gudomliga blandning. Oj vad jag kommer smälla i mig glass :)

Idag har jag varit i skolan. Vi hade kickboxning på gympan :) Mina kompisar Hanna och Klara hade gympalektionen och båda går på kickboxning, så de gjorde en variant av stafett. Först fick vi testa hur man slog och kickade mot mitsar och sedan delades vi in i två lag med varsin kortlek. Kortleken la vi på golvet, och så fick första personen ta ett kort. Om det var ett rött kort skulle man springa ner till andra sidan salen och slå på mitsar som Hanna eller Klara höll, och om man fick ett svart kort skulle man springa ner och kicka. Kortets valör avgjorde hur många sparkar eller slag man skulle göra, och första laget som gjorde alla sina kort vann. Det var jättekul men ganska jobbigt. Vi blev jättevarma eftersom vårat lag stod och höll igång i ledet också. Hanna och Klara var grymt duktiga och jag tror att det var en väldigt bra träning för hela kroppen. Hoppas att jag inte känner av det imorgon!

Jag har även haft teknik idag och jobbat på min modell av ett hus som vi bygger i kartong. Jag har faktiskt kommit ganska långt, och jobbade mycket den här lektionen.

Efter skolan stannade jag kvar en stund. Jag skulle ha utvecklingssamtal en halvtimma efter att vi hade slutat för dagen. Mamma kom till skolan, och vi pratade med min mentor. Jag fick se de omdömen som mina lärare har skrivit om mig, och det såg väldigt bra ut :) Min mentor hade skrivit att jag var "fantastiskt duktig" och man blir så sjukt glad av att höra sådant :) Vi pratade en del om hur underbar klassen är, och min mentor berättade att hon tyckte att det var helt fantastiskt att jag och min kompis Pellan lyckades få med hela klassen att dansa på vår soaré förra året! Det är en grej som jag inte tror skulle vara möjlig i så många andra klasser. Men vi har så sjukt bra sammanhållning så att det gick för oss :) Love love love till hela 9F, säger jag bara!!

Nu ska jag äta upp min härliga glass och sedan plugga lite fysik. Prov på fredag.
Bless// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0