Albert!

Idag har jag fått en ny kompis! Han heter Albert och är typ 25 år o sjukt söt! Vi har väl setts förut men jag har aldrig riktigt lagt märke till honom förrän idag. När jag verkligen såg honom föll jag pladask och var bara tvungen att ta med honom hem. Så nu ligger han på min kudde. Nämnde jag att Albert är en sjukt mysig ... mjukishund? :) Ursäkta, men jag var bara tvungen att få luras lite :) Albert är ett gosedjur som min pappa fick när han jobbade på leksaksavdelningen på Åhléns när han var typ 19 och Albert har legat hos min farmor och farfar ända sen dess. Idag hade vi lite släktträff för att farmor har fyllt år och då sa hon att hon skulle städa ut lite gamla leksaker och undrade om det var något vi ville spara. Min farbror tog med sig deras gamla Mecano hem, och vi tog Albert med oss hem. Min lillasyster har en mjukisbjörn som hon sover med och har med sig när vi reser iväg, och jag föll pladask för Albert och frågade pappa om jag fick ta med honom till mamma. Det var okej, så nu ligger han i min säng och jag kunde inte motstå frestelsen att få det att låta som att jag hade träffat en kille :) Förlåt mig.

Som sagt har jag varit hos farmor och farfar idag. Min farbror och faster och en av deras två söner var också där och vi hade jättetrevligt. Farmor har fyllt 73 så hon fick en rosa orkidé av oss och en gul av min farbror och faster :) Hos farmor och farfar får vi alltid jättemycket mat och fika, så jag tror inte att jag behöver äta mer på hela veckan nu. Vi var där i två och en halv timma och pratade och hade trevligt.

På förmiddagen hade jag och min kompis Sara söndagsskolan i kyrkan. Vi pratade om kung Salomo och drottningen av Saba för 0-6åringarna. Igår bestämde vi på vårt msn-möte, som vi alltid har kvällen innan vi har söndis, att vi skulle spela drama. När jag gick till kyrkan i morse packade jag en handväska med diverse glittriga smycken, sjalar och annat kul som man kunde klä ut sig till den rika drottningen i. Sedan när jag kom till kyrkan tog jag lite papper, snöre, tejp och en sax och klippte till en kungakrona :) När man har söndagsskola lär man sig snabbt att pyssla och vara lite kreativ. Under samlingen spelade jag Salomo och Sara spelade drottningen. Det var jättekul och jag tror att barnen verkligen tyckte om det! De var helt stilla och koncentrerade under hela tiden. Efteråt pysslade vi med en tjej medan de andra var i lekrummet med en del föräldrar och lekte loss. Jag gjorde två pärlarmband när vi pysslade :) De blev faktiskt ganska fina!

Nu ska jag titta in mina omdömen inför mitt utvecklingssamtal imorgon i skolan. Sedan ska jag väl mest softa. Imorgon är det skola igen!
Bless// Johanna

Kommentarer
Postat av: Dragana

Jag har massvis med gossedjur som jag inte kan leva utan! Hehe. Henry, som jag så flitigt nämner på bloggen är egentligen en nalle.. :P Hehe.

Jätte söt och underbar!



Gossedjuren är bra att ha och ställer inte krav! Man kan alltid krama de och ha de där. Underbara!

2009-03-16 @ 02:48:08
URL: http://iseedee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0