Rehab

Jag har världens bästa terapi: tjejkväll! Från igår till idag sov jag över hos Olivia tillsammans med Marre, Pellan, Anna och Elin. Det var så sjukt mysigt! Vi badade i sjön klockan fyra på eftermiddagen och tio på kvällen, badade bastu, drack te och satt på Olivias balkong och pratade från tolv till kvart över fyra (på natten). Vid den tiden höll vi på att somna i våra stolar hela bunten, så då gick vi in och la oss. Imorse vaknade vi elva, åt frukost och tittade på film. Vi pratade så sjukt mycket under hela övernattningen. Det var verkligen skönt att få prata med underbara vänner om allt som har hänt. Terapi, helt enkelt. Runt klockan tre började vi dessutom flippa ur totalt! Jag försökte övertyga de andra om att katter är onda, Olivia såg ut som en boll i sin stol och Anna blev allmänt skojig :) Jag skrattade så jag grät åt att Pellan sa att chipspåsen låg i fönstret på ett hus 100 meter bort. Vi var nog lite sömniga...

På måndag börjar skolan igen!!! Idag fick jag ett brev från Kungsholmens gymnasium, där det stod att vi var välkomna till skolan och lite info om första dagen. Jag är så sjukt nervös!! Det ska bli grymt kul och spännande, men jag är ändå pirrig inför att träffa massa nya människor och lära känna en helt ny skola! Vi pratade jättemycket om skolor hos Olivia, och det blev nog ingen lugnare av. Men jag längtar ändå till måndag.



Med en ny, fin kalender känns skolstarten lite bättre. Imorgon ska jag dessutom köpa en ny skolväska. Eller som min kompis Elin sa på tunnelbanan:
"Jag måste köpa nya skolväskor, tror jag"
Jag: "Plural?"
Elin: "Ja, typ två eller tre stycken så att man kan matcha med kläderna"
Jag och Marre: "Köp en svart bara"
Elin: "Men tänk när jag har min svarta kappa och höga svarta stövlar! Det blir liksom för svart..."

Du är verkligen helt fantastisk, Elin! :)
 
Imorgon ska jag spela golf och köpa en väska.
Bless// Johanna

Kommentarer
Postat av: elin

:)



ni kommer bli avundsjuka när jag kommer matcha alla olika kappor perfekt med mina skolväskor sådetså!!!

2009-08-14 @ 18:55:31
URL: http://www.elinhofmann.se
Postat av: Herr Judit

Men snälla lilla flicka! Du har ett stort problem och behöver ta en snus och sansa ner dig!

2009-08-18 @ 21:24:51
Postat av: Johanna, blogginnehavare

Vem syftar du på?

2009-08-19 @ 21:34:10
URL: http://joyinlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0