Jag skulle verkligen älska våren...

...om det inte var för en liten detalj: POLLEN!!!! Det finns inget så avskyvärt som pollenallergi med allt vad det innebär av biallergier! Ni som är allergiska vet vad jag menar, ni andra kan få känna min avundsjuka. I onsdags var ju jag och några kompisar i skogen och sprang runt, och mina ögon ville inte sluta rinna. De andra frågade om jag grät, men jag upplyste dem om att jag bara var allergisk. Efter ett tag vande jag mig vid att gråta konstant men det sved som tusan i ögonvrårna.

Som tur är har björkpollensäsongen inte riktigt kommit igång än. Därför kan jag just nu sitta ute på altanen och skriva. Solen skiner, fåglarna kvittrar, humlorna surrar och allt känns väldigt väldigt bra. Det är det som är så bra med en bärbar dator: att man kan ta med den överallt. Tur också att vårt trådlösa nätverk räcker ut på altanen :)

Igår var det nästan lika härligt väder. Jag satt vid den andra datorn rätt mycket och spelade spel under förmiddagen. Runt halv två promenerade jag, pappa och lillasystern till centrum och köpte påskmust. När pappa var och handlade i torsdags var den slut på Ica, och han tyckte att vi borde komma ut lite, så vi gick allihopa och köpte must. Det är en dryg kilometer till centrum och solen sken. Vi köpte även påskliljor innan vi promenerade hem. När vi kom hem satte jag mig på altanen och planterade om mina citronplantor. För ett år sedan planterade jag två citronkärnor. Dessa plantor är nu ungefär en decimeter höga och ser ganska tråkiga ut. De har tappat blad och hållit på, så jag flyttade dem till en större kruka och ny jord. Hoppas att de börjar växa lite nu, och att pappa inte tar död på dem mer än han redan gjort :)

På kvällen kom min kompis Fabian förbi. Vi hade snackat om att träffas, så han kom med tåget vid halv sex. Jag gick och hämtade honom och vi promenerade hem. Jag gick alltså drygt fyra kilometer igår. Fabian var här till typ elva, och vi satt i mitt rum och pratade och hade trevligt. Han var ganska trött, så han la sig på min säng och lyckades somna :) Jag väckte honom efter typ tre minuter, men det var väldigt kul! Pappa och lillsyrran bakade pizza som vi åt tillsammans. Det var jättekul att träffa honom och bara ta det lugnt. Vi går ju i samma klass, men det blir liksom aldrig tid att vara bara vi två och prata ordentligt. Därför var det här väldigt kul :)

Idag ska jag och hela familjen (inklusive mamma) på musikal!! Vi ska se "Det våras för Hitler" inne i stan. Det ska bli jättekul! Jag älskar musikaler och den här ska vara väldigt bra. Sedan ska vi äta lite påskmiddag här hemma.
Bless och jätteglad påsk!!! //Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0